Essence

3052
4,5/5 baserat på alla kundbetyg

essence – effektfull kosmetika till lågt pris

I början av 2000-talet grundade äkta paret Christina Oster-Daum och Javier González kosmetikaföretaget Cosnova i Hessen, där även essence ingår – till stor glädje för unga och äldre konsumenter. Detta eftersom essence-produkterna inte riktar sig till en specifik åldersgrupp, utan till en bred kundkrets. Urvalet är såväl stort som prisvärt. Men vad är det som gör essence så speciellt?

Köp högkvalitativa produkter från essence

Produkterna ur essence-sortimentet är inte bara snygga, de erbjuder dessutom bästa kvalitet. Och sortimentet är verkligen imponerande. Utöver produkter för en lyckad makeup erbjuder essence även hudvårdsprodukter och lösnaglar. Därmed täcker kosmetikaföretaget ett brett spektrum av vårdprodukter. Alla essence-produkter finns i trendiga färger, innehåller mycket pigment och är hållbart producerade. Företaget försöker minimera mängden avfall och bidrar på så sätt till att skydda vår natur.

  • essence ansiktsvård: Från primer och foundation till puder: essence erbjuder allt sminkälskare kan önska sig. Utöver produkter som visar din hy från sin bästa sida erbjuder essence även många olika borstar och svampar. De är perfekta för en lyckad applicering av makeupen.
  • essence ögonmakeup: essence erbjuder även många olika produkter för din ögonmakeup, bland annat mascara i olika varianter och flytande eyeliner som skapar dramatiska ögonblick. Även det stora utbudet ögonskuggor lockar ständigt med nya trendfärger och texturer. Du kan välja bland mängder av ögonskuggor, vare sig du föredrar att köpa en färg i taget eller en hel palett. Avsluta med en ögonbryns- eller kajalpenna för en fulländad look.
  • Läppstift från essence: Utbudet läppstift är också spännande och av hög kvalitet. Varumärket erbjuder matchande läppennor och läppglans så att du kan skapa en så uttrycksfull eller diskret look som du vill. För att vårda läpparna erbjuder varumärket produkter som hjälper vid torra läppar och förbereder dem inför makeupen.
  • Nagellack från essence: I essence-sortimentet finns både diskreta och mycket mörka färger. Med jämna mellanrum breddas utbudet dessutom med färgstarka nyanser. Konsistensen är också riktigt bra. Nagellacken är lätta att applicera och har en hög täckningsgrad.

Samtliga essence-produkter är snygga. Men de består framför allt till 100 procent av veganska ingredienser och innehåller vare sig parabener, mikroplaster eller PEG. Sminkmärket månar dessutom om djurens väl.

essence är mer än bara ett kosmetikaföretag

Om du tittar närmare på essences utbud märker du snart att det finns en lämplig produkt för varje smak. essence vill erbjuda variation samtidigt som varumärket vill uppmuntra sin kundkrets att våga vara lekfull. För varje människa är individuell, vacker och unik. Denna unika skönhet kan betonas och framhävas med lämpliga sminkprodukter.

Kosmetikamärket lägger också vikt vid att produktutbudet är tillgängligt till ett överkomligt pris och för alla. För att nå detta mål kan essence smink inte bara köpas i Tyskland utan även i andra europeiska länder, Nord- och Sydamerika, Asien, Afrika och Mellanöstern.

Ta reda på mer om essence och beställ produkterna på nätet hos parfumdreams

essence erbjuder produkter inom flera olika områden. Så att alla kan uppfylla sina önskemål om hudvård, makeup, manikyr och parfym. parfumdreams har ett stort utbud produkter som du kan upptäcka och testa.