Rakset för män

25 Artikel
8
5/5 baserat på alla kundbetyg

Rakset för herrar: En present till dig själv eller andra

Ett klassiskt rakset för herrar är inte bara en jättefin present, utan även något män gärna köper till sig själva ibland. Basprodukterna som ingår i ett rakset för män är oftast:

  • rakborste
  • rakhyvel
  • rakskål
  • ställning till rakborsten

Rakset till herrar för en hudnära våtrakning

Om du använder ett rakset för män använder du rakborsten för att arbeta upp en rakkräm eller raktvål till ett lödder i skålen och sedan massera in det i ansiktet. Jämfört med vanligt rakskum har krämen i regel en konsistens som gör rakningen skonsammare och mera hudnära. Löddret är också fastare och glider därför inte nerför kinderna.

Det innebär en hudnära rakning som belastar huden så lite som möjligt eftersom skäggstråna rakas av skonsamt. Rakborsten förvaras säkert i sin ställning och ser till att de fina grävlingshåren inte skadas av fukt. Rakskålen kan ställas under rakborsten så att skum och vätska inte droppar på tvättstället.

Finns det fler skäl att använda ett rakset till rakningen?

En rakning med rakkräm eller raktvål, rakhyvel och rakborste är också betydligt mer hållbar än om du använderrakskum. Krämen håller längre, mindre förpackningsmaterial används och hyvelns blad behöver inte bytas så ofta. Rakborsten är lätt att tvätta.

Om du är ute efter en hållbar present till en man kan du inte göra fel om du väljer ett rakset. Även män som har skägg trimmar skäggets kanter regelbundet för att hålla dem jämna, något som kräver en rakhyvel.

Rakset: Den perfekta presenten för män?

Om du inte vet vad du ska ge din pappa, bror, farbror, pojkvän eller man på födelsedagen eller i julklapp är ett rakset för män det perfekta valet. Det lönar sig att välja ett set av hög kvalitet eftersom det i bästa fall kommer att hålla hela livet. Det gör presenten till ett riktigt hållbart alternativ.

Även det högre priset för ett rakset för män jämfört med en flaska rakskum och en enkel rakhyvel är värt det om du betänker hur mycket längre rakkräm och en högkvalitativ rakhyvel håller och att produkterna därför inte behöver köpas lika ofta.

Men ett rakset måste inte vara dyrt. Det finns bra rakset som uppfyller sin uppgift utan att kosta skjortan. Om du inte vill ha en rakborste av grävlingshår och letar efter ett alternativ utan djurprodukter behöver du inte leta länge. Det finns bra rakborstar med syntetiska borst som ger ett fint resultat.

Rakset för män: Ett stort utbud hos parfumdreams

Hos parfumdreams hittar du ett stort urval rakset för män att Gåvor att ge bort. Välj mellan klassiska set med rakborste av grävlingshår eller ett set som innehåller rakborstar med syntetiska borst – det finns något för alla smaker. Med denna typiska present för män får du en bra produkt som kommer att glädja mottagaren länge. Sedan kan du alltid ge bort nya rakblad eller ny rakkräm i present kommande år, eftersom dessa ständigt går åt eller måste bytas ut regelbundet.