Trussardi

86
4,5/5 baserat på alla kundbetyg

Trussardi parfym: Stil och italiensk elegans

Namnet Trussardi förkroppsligar den såväl enkla som eleganta italienska stilen som har gjort detta land så berömt. Denna internationella mode- och lyxkoncern har en 100-årig historia att blicka tillbaka på, och det hela började i Bergamo utanför Milano. Trussardi ägs än idag av familjen med samma namn. Elegansen som förknippas med detta varumärke har Trussardi förmedlat i dofter sedan 1982.

Hos parfumdreams finns ett stort urval av parfymer från Trussardi. Följande dofter från Trussardi är särskilt omtyckta i webbshopen.

  • Trussardi My Name: Denna Eau de Parfum Spray från Trussardi övertygar redan med sin ljusrosa färg, som får den dyrbara kristallflakongen att lysa upp inifrån. Med denna parfym framhäver Trussardi kvinnans individuella identitet med en fint avstämd komposition av blommiga och jordiga toner. Det är en lika fräsch som uttrycksfull Trussardi damdoft, som förenar varandets lätthet med sinnlighetens djup. Heliotrop och viol präglar den luftiga toppnoten med intressanta undertoner av fläder och mossa, innan doften klingar av i ambra och vanilj.
  • Trussardi La Vie di Milano: Lika extravagant som flakongen är namnet på denna Eau de Parfum Spray från Trussardi: Aperitivo Milanese Porta Nuova. Denna doft för kvinnor och män bär namnet på en medeltida port i hjärtat av Milano. Där träffas de vackra och berömda varje dag under happy hour för en aperitif innan nattens heta fas inleds. Denna flakong har en förslutning i form av en vinthund, som är Trussardis kännetecken. En citrusfrisk toppnot övergår i svärdslilja, amaretto och heliotrop, innan doften klingar av med ambra, bensoe och vanilj.
  • Trussardi 1911 Donna: Denna Eau de Parfum Spray från Trussardi är tidlöst klassisk, den bär årstalet för företagets grundande och togs fram som jubileumsdoft vid Trussardis 100 års-jubileum. Den extraordinära elegansen hos detta lyxmärke märks redan i toppnoten som gör ett omisskännlig intryck med sprudlande yuzu, kryddig ceder och frisk melon. De mjuka, blommiga tonerna av jasmin, lotus och teblad för tankarna till Orienten, innan parfymen omsluter bäraren med en mjuk värme från patchouli, sandelträ, ceder och vanilj.

Sedan 1911 tillhör Trussardi de märken som den fina världen i Milano inte gärna avstår ifrån. Detta år grundade Dante Trussardi en handskfabrik i Bergamo. Staden, som bara ligger några kilometer från Milano, är hemstad för duktiga specialister som utför sitt arbete på högsta nivå.

Köp parfym från Trussardi till ett fördelaktigt pris

Sedan 1983 framställer Trussardi parfym. Hos alla dofter från Trussardi kan man märka detta ädla märkes framgångshemlighet: klassisk elegans med en antydan av överraskande extravagans som skiljer parfymerna från alla andra – beställ dem nu från parfumdreams till ett fördelaktigt pris.