Goldwell

66
5/5 baserat på alla kundbetyg

Goldwell: Den perfekta hårvården

I över 60 år står Goldwell för utmärkta hårvårdsprodukter som utstrålar perfektion. Goldwell arbetar med de bästa hårstylisterna för att skapa högkvalitativa produkter som revolutionerar frisörbranschen. 1948 grundade Hans Erich Dotter en liten kemifabrik som fokuserar att tillverka hårvård och smink exklusivt för frisörer. Avancerade produkter är en del av Dotters filosofi. Än idag samarbetar företaget tätt med frisörsalonger som med sin kunskap och kompetens bidrar till att säkerställa en högkvalitativ, modern produktutveckling.

Goldwell vård för glänsande, välvårdat hår

Goldwell fokuserar på skonsam vård för ett fantastiskt vackert hår. Deras högkvalitativa produktserier gör det möjligt att hitta exakt rätt vårdserie för varje hårtyp. Och Goldwell presenterar regelbundet nya innovationer, som skumpermanenten Airboy, som fortfarande är mycket populär och hör till företagets största framgångar.

Goldwells hårvårdsserier i korthet:

Goldwell Kerasilk: Den består av 5 separata vårdserier för varje hårtyp och har en aktiv effekt på hårstrukturen. Rätt serie hjälper håret att se fylligt och glansigt ut.

  • Goldwell Colorance: Får att färgen ska sitta länge. Utöver toningar som håller länge innehåller den här serien också styling- och vårdprodukter för en intensiv färgglans och näringsrik vård för hår som utsätts för påfrestningar.
  • Goldwell Bond Pro: Näringsrika produkter för trött och sprött hår. Håret vårdas intensivt tack vare det innovativa aktiva ingredienskomplexet av aminosyror och peptider som finns i produkter som Fortifying Conditioner eller Fortifying Shampoo.
  • Goldwell Nectaya: Den innovativa serien Nectaya ger hårfärgen extra glans. Med speciellt framtagna oxidationsmedel och hårfärger utan ammoniak fräschar du upp färgen samtidigt som du vårdar ditt hår och ger det en färgboost som varar länge.

Köp Goldwell vård på nätet

Om du vill se ut som om du just har varit hos frisören ska du välja Goldwell. Hitta dina nya hårfavoriter hos parfumdreams vårda håret glänsande vackert med högkvalitativa ingredienser. Du kan även köpa Goldwells proffsverktyg som diffuser hos parfumdreams till bra priser. Använd sökfältet för att hitta den produkt du letar efter eller botanisera bland det omfattande sortimentet och låt dig inspireras.