Ögonmasker och ögonpads

35 Artikel
15
5/5 baserat på alla kundbetyg

Att använda ögonmask är som att gå på spa

Unna dig en paus från vardagsstressen. Ögonmasker skämmer inte bara bort den känsliga hyn vid ögonen, de ger dig en stunds vila och avkoppling. Låt ingredienserna göra sitt välgörande jobb medan du har det skönt och drömmer dig bort. Efteråt känner du dig fräsch och redo för dagens alla utmaningar.

Anledningar till att du ska unna dig ögonpads regelbundet

Hyn runt ögonen utsätts för starka påfrestningar varje dag. Ett exempel är att en vuxen blinkar cirka 15 gånger i minuten. Även skadlig inverkan som miljöföroreningar och starkt solljus är en påfrestning på din hy. Dessutom är ögonpartiets hy känslig och tenderar därför lätt att se trött ut och få fina rynkor. Eye patches återfuktar, reducerar svullnad och bevarar hyns naturliga smidighet. Välj din favorit bland följande typer:

  • Ögonpads: kallas även eye patches. Du applicerar dem under ögonen och låter dem verka. Beroende på vilka ingredienser de innehåller reducerar de fina linjer och återfuktar hyn.
  • Kylande ögonpads: de förvaras med fördel i kylen för att öka effekten. De hjälper i första hand mot mörka ringar och svullnad runt ögonen.
  • Ögonmask med krämformula: Applicera krämen runt ögonen och torka försiktigt av den med en ansiktsservett när den har verkat.
  • Sheet mask: En ögonmask laddad med värdefulla essenser som smeker mot dina kinder. Du kopplar av under tiden den torkar långsamt och ingredienserna ger näring åt din hy.

Alla typer har dock ett gemensamt: När du väl har integrerat ögonmasker i din skönhetsrutin vill du inte vara utan dem längre. Ett välvårdat ögonparti öppnar nämligen upp blicken och utstrålar livsglädje. Med en ögonmask unnar du dig din helt personliga spabehandlig oavsett om du använder den som en boost på morgonen eller efter en lång dag framför datorn.

Så här använder du eye patches

Alla slags ögonmasker är egentligen enkla att använda. Mest praktiska är eye patches, också kallade ögonpads. De fäster av sig själva och siter på plats i cirka 15 minuter. Under tiden är det bäst om du blundar. Ta en kort paus, lyssna på din favoritmusik och njut av känslan att skämma bort din hy riktigt ordentligt.

Hur ögonmasker främjar din skönhetsrutin

I första hand boostar ögonpads hyn med massor av fukt. Ingredienser som hyaluronsyra förstärker den effekten. Kollagen hjälper till att bibehålla ögonpartiets naturliga elasticitet så att du kan fortsätta att förtrolla med dina ögon länge.

Brukar du ha svullna ögon? Testa då kylande ögonpads och känn hur ditt stressade ögonparti slappnar av. Om du vill vara snäll mot miljön väljer du återanvändbara eye patches. De förvaras i kylen och kan återanvändas upp till 30 gånger.

Upptäck ögonmasker hos parfumdreams nu

Längtar du efter en minisemester? Unna dig en ögonmask och förvandla hemmet till ett spa. Vårdande, revitaliserande eller kylande: Dessa små allkonstnärer kommer verkligen förljuva din skönhetsrutin. Du hittar många olika ögonmasker på parfumdreams.