Acqua di Parma parfym

120
5/5 baserat på alla kundbetyg

Acqua di Parma parfym som återspeglar den italienska livskänslan

Det italienska traditionella märket Acqua di Parma, som grundades av baronen Carlo Magnani 1916, har alltsedan dess imponerat med sina tidlösa, fräscha dofter som återspeglar den lättsamma medelhavsstilen. De innehåller förstklassiga ingredienser och utstrålar med varje applicering en äkta italiensk livskänsla. Med diskret lyx, italiensk finess och hantverksskicklighet riktar sig märket till både män och kvinnor med en kultiverad livsstil, som är ute efter något utöver det vanliga. Acqua di Parma har ett brett urval av omsorgsfullt sammanställda presentset, som innefattar allt ifrån exklusiva eau de cologner till lyxiga hudvårdprodukter och utvalda rumsdofter.

Acqua di Parma-parfym: Klassiska tidlösa doftkompositioner, som utstrålar ren elegans

1916 skapades den första doften av Acqua di Parma i ett litet laboratorium i Parma. Den gyllene fruktiga doftkompositionen ”Colonia” är exklusiv, lugnande och tidlös. Än idag har denna doft sin fasta plats i sortimentet. Den tilltalar både män och kvinnor med sin ursprungliga komposition. Eau de colognen förenar söt apelsin, citron och kalabrisk bergamott med ett hjärta av lavendel, järnört, ros och rosmarin. Fint sandelträ, söt vetiver och sensuell patchouli rundar av doftupplevelsen. Det gör den sprudlande, fräscha citrusdoften till en äkta ikon, som återspeglar den italienska livsstilen.

Under årens lopp har det tagits fram många Acqua di Parma-parfymer, som förenar kvalitet med exklusivitet och elegans. Herrdofterna berikas av muskatellsalvia, lavendel, svartpeppar och mysk. I damparfymerna finns blommiga accenter av ros, geranium, pion och magnolia.

Obesvärade, soliga unisexdofter tar med doftsinnet till Medelhavet med strålande huvudnoter av mandarin, apelsin, bergamott, grapefrukt och citron. Jordiga noter av ekmossa och patchouli stöter på vibrerande citrusackord som för tankarna till en morgonpromenad i skogen. Förutom parfymer från Acqua di Parma kan du hos parfumdreams även välja bland ett stort utbud av produkter som skämmer bort kropp och sinne med utvalda doftkompositioner:

  • Acqua Di Parma unisexparfymer: En stor del av parfymsortimentet är skapat för både kvinnor och män. Dofterna är ofta fräscha, tidlösa och unika.
  • Acqua Di Parma damdofter: De eleganta damdofterna utmärker sig genom exklusiva blommiga noter. De framhäver diskret kvinnligheten hos den som bär doften utan att vara för påträngande.
  • Acqua Di Parma herrdofter: Fräscha dofter ihop med maskulina noter som mysk och cederträ omhöljer männen i en oemotståndlig aura.
  • Acqua Di Parma rumsdofter: Med sina doftljus och doftstickor erbjuder märket en lyxig doftupplevelse för ditt hem.

Eleganta presentset från Acqua Di Parma, förpackade i den traditionella gula hattboxen, innehåller duschgel, kroppslotion, deodorant och ett doftljus. De är en utmärkt gåva som är både stilfull och uppskattad. Provset med olika små parfymflaskor passar perfekt för resan.

Handla hudvård och parfym från Acqua di Parma till förmånliga priser

De utvalda parfymerna från Acqua di Parmaväcker alla sinnen med fint samstämda kompositioner. De skickar iväg dig på en doftresa till Italiens vackraste orter och ger dig en exklusiv känsla. De förstklassiga doftkompositionerna sprider med sina citrusnoter en total lättsamhet och bedårar dina sinnen. Hos parfumdreams har du möjlighet att handla lyxiga produkter från Acqua di Parma till fördelaktiga priser. Upptäck sortimentet hos parfumdreams och skäm bort dig själv och ditt hem med eleganta dofter.