Schwarzkopf Professional

98
4,5/5 baserat på alla kundbetyg

Schwarzkopf Professional: Innovativa produkter för alla hårtyper

Varumärket Schwarzkopf Professional är känt över hela världen och uppskattas för sina högkvalitativa hårvårdsprodukter. Med över 100 års erfarenhet inom hårkosmetik har Schwarzkopf Professional skrivit en imponerande framgångssaga. Idag tillhör varumärket för hårvård de ledande tillverkarna inom hårkosmetik. Med en bred produktpalett som sträcker sig från schampon och balsam till stylingprodukter och färger, erbjuder Schwarzkopf Professional hårvårdsprodukter för alla hårtyper.

Det speciella med produkterna är de innovativa teknikerna. Varje produkt från Schwarzkopf Professional har utvecklats speciellt för att ge håret exakt det som det behöver – vare sig det handlar om fukt, glans, volym eller värmeskydd. Dessutom använder märket uteslutande högkvalitativa ingredienser.

Schwarzkopf Professional: Hårvård med tradition

Historien bakom Schwarzkopf Professional började för mer än 120 år sedan, när den unge kemisten och apotekaren Hans Schwarzkopf grundade ett litet parfymeri i Berlin. Grundaren hade på den tiden specialiserat sig på tillverkning av schampo och hårvatten. Varumärket blev snabbt känt och växte fort. På 1920-talet var Schwarzkopf Professional redan ett etablerat märke i Europa. Precis som tidigare har företaget Schwarzkopf Professional sitt huvudsäte i Tyskland.

Under åren efter första världskriget utökade Schwarzkopf Professional urvalet med fler schampon och andra hårvårdsprodukter. 1927 utvecklades det första schampot för torrt hår, vilket fick ett revolutionerande inflytande över hårvården. På 1950-talet började företaget sälja sina produkter över hela världen. Sedan dess har varumärket ständigt vidareutvecklat sina produkter och har blivit ett av de mest kända namnen inom hårvårdsbranschen.

Köp Schwarzkopf Professional: Innovation och forskning

Schwarzkopf Professional investerar kontinuerligt i forskning och innovation för att säkerställa att produkterna alltid lever upp till den senaste tekniska nivån. Företaget har egna forskningslaboratorier och har ett nära samarbete med ledande experter på hårvårdsområdet. Detta engagemang för innovation och forskning har bidragit till att varumärket förblir ledande inom hårvård.

För att kunna erbjuda rätt produkt till alla hårtyper har Schwarzkopf Professional utvecklat ett mycket stort produktsortiment:

  • BC Bonacure: Produktserien erbjuder intensiv vård till mycket slitet hår. Med produkter som hårkurer eller leave-in-sprayer vårdas håret med salongkvalitet.
  • OSIS+: Denna produktserie innehåller allt du behöver för perfekt hårstyling. Med volymspray, hårgel, Shine Spray och mycket annat formar du ditt vårdade hår perfekt.
  • BlondMe: Här hittar personer med blont hår allt de behöver. Intensiva vårdande sammansättningar förser det blonderade håret med fukt. Pigmenten i produkterna motverkar att håret får en gul nyans.

Upptäck det stora urvalet från Schwarzkopf Professional hos parfumdreams och låt dig övertygas av deras expertis och innovativa vårdande sammansättningar.