22%* rabatt på många artiklar

Menu

Parfumdreams

Borstar av vildsvinsborst

9 Artikel

Borstar med vildsvinsborst – insidertips för silkeslent hår

För att håret ska kunna växa och bli vackert glansigt, krävs det ordentlig vård. Förutom hårbehandlingar är en bra hårborste också helt avgörande. Framför allt borstar med vildsvinsborst har gott rykte. Dessa hårborstar består av naturliga material och passar alla hårtyper. Oavsett om du har kort eller långt hår så reder dessa borstar ut alla knutor och lämnar håret välvårdat och glansigt.

Vad är så speciellt med vildsvinsborstar?

Vildsvinsborstar är en klassiker inom hårvården. Ofta består skaftet av oliv-, bubinga eller rosenträ. Dessa material är inte bara av hög kvalitet utan ligger också bra i handen. Det är viktigt för att borstningen av håret ska bli så behaglig som möjligt. På borsthuvudet sitter vildsvinsborst. Dessa har vissa fördelar som plastborstar saknar.

Vildsvinsborstar är mycket skonsamma mot hårbottnen och hårborstningen blir mycket behaglig. Därför kan vildsvinsborstar inte bara rekommenderas för kvinnor och män, utan även för barn. Borstarna tar upp talg från hårbottnen och fördelar det i håret vid borstningen. Håret får då inte bara en vacker glans, utan även en naturlig skyddsfilm. Hårstråna blir då mindre känsliga för att klyvas eller skadas på annat sätt.

Varje borstknippe sitter fast förankrad i borsthuvudet. Det ger borsten hög kvalitet och gör att den håller länge. En högkvalitativ borste har inte bara vildsvinsborst, utan även ett ergonomiskt handtag som ligger bra i handen. Med en lämplig vildsvinsborste blir borstningen samtidigt till en vårdande behandling.

Hur ska jag använda vildsvinsborstar på bästa sätt?

Hårvård är viktigt så att håret förblir rent och vackert. Det är mycket viktigt för hårbotten att du borstar håret varje dag – det motverkar mjällbildning, löser upp knutar och skonar håret. Hårborstar med vildsvinsborst underlättar hårrutinen och ger ett vackert resultat.

Dessutom är borstar med vildsvinsborst ett hållbart alternativ jämfört med många andra hårborstar. De tillverkas helt utan plast och är därför mycket miljövänliga. De många olika vildsvinsborstar som finns har tillverkats för hand. Borsten mjukas upp, tvättas och fästs på sländor. När de har kokts, torkats och desinficerats tillsätts pappersmanschetter, för att fästa knippet i borsten.

Upptäck ett urval av vildsvinsborstar hos parfumdreams

Det finns vildsvinsborstar i många olika utföranden. Hos hårborstar. Det gör det enkelt och bekvämt att köpa vildsvinsborstar online för att optimera den egna hårstylingen.

Vår service

** Detaljerade rabattvillkor hittar du i ditt personliga välkomstbrev

*Kontant utbetalning är ej möjlig, kan ej kombineras med andra erbjudanden. Gäller t.o.m. 17.06.2024, gäller ej på Sale-artiklar, presentkort, märkena Acqua di Parma, Bond No. 9, Chanel, Drunk Elephant, Eisenberg, Kilian Paris, Rituals, Rosendo Mateu och artiklar som refereras till lyx. Inget minsta beställningsvärde. All typ av kommersiell spridning är förbjuden. Parfümerie Akzente GmbH, VAT-nr DE813307548 AG Stgt. HRB 581012

Betalningssätt


Prisad shopping

Handla säkert

Frakt partners

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube