Rouge

150 Artikel
1233
4,5/5 baserat på alla kundbetyg

Rouge – fin accentfärg för ett fräscht utseende

Med ett rouge ger du ditt ansikte en fräsch touch av färg. Eftersom rouge finns i alla möjliga färger och nyanser, är det lekande lätt att få hyn att stråla. Det är heller inte svårt att applicera rouget på kinderna. En liten dutt räcker, för att ge mer uttryck till ansiktet.

Med ett rätt applicerat rouge får kinderna en fräsch lyster

Rouge finns att köpa i olika varianter. Det finns t.ex. små varianter i puderform och stiftform – oavsett tycke och smak, finns det ett passande rouge för alla. Först och främst gäller det att kunna skilja mellan de olika rougevarianterna.

  • Puderrouge: Detta rouge är klassikern bland rougevarianterna och finns i olika färgnyanser, som helst ska appliceras med en borste på kinderna. När det appliceras precist, blendas det perfekt in i make-upen och håller i flera timmar.
  • Krämrouge: Motparten till puderrouge är krämvarianten. Det finns i olika nyanser och appliceras bäst på huden med ett finger eller en sminksvamp. Effekten är sagolik och sträcker sig från matta till skimrande toner.
  • Rougestift: När du är på språng är ett rougestift det bästa alternativet. Det finns att köpa i olika utföranden och får i stort sett plats i varje väska. Produkten appliceras precist och är lätt att arbeta in i huden med fingret. För en finish som håller hela dagen.
  • Flytande rouge: Flytande rouge är inte bara användbart för kinderna. Dutta gärna lite rouge på läpparna, för att ge dem lite mer färg. Det lättapplicerade flytande rouget ger ansiktet ett fint skimmer och en diskret effekt, som passar för en lyckad vardagssminkning.

Rouge finns att köpa separat och i rougepaletter, som gör det lätt att hitta rätt färg för rätt tillfälle. Värt att påpeka, är att det alltid är viktigt att blenda in rouget väl. Detta gör du bäst med en lämplig rougeborste. Då får du en fantastisk, naturlig look som passar lika bra till vardags som till festen och shoppingturen.

Hitta ett passande rouge att applicera på kinderna

Rouge finns i häpnadsväckande många olika färgvarianter. Vilken nyans på rouget passar bäst för de olika hudtyperna? Om du har ljus hy och ljust hår, ska du välja ljusa rosa nyanser. Med dessa färger blir hyn mer livfull och får en fin, fräsch touch.

De mörka hud- och hårtyperna kan i stället satsa på starkare färger. Varma nyanser med orange och brun underton är smickrande för huden och ger en lyckad effekt. Kindpartiet framhävs på ett snyggt sätt utan att för den skull bli för starkt betonat.

Handla rouge enkelt online hos parfumdreams

För att avsluta make-upen på ett snyggt sätt, är ett rouge en produkt som du verkligen bör införskaffa. Välj ett rouge som passar din hudton eller en rougepalett med flera färger, som du kan blanda på ett lekfullt sätt. Hos parfumdreams hittar du även ett omfattande och varierande urval av olika produkter från olika tillverkare. Du kan smidigt och enkelt handla hem ett rouge och använda det för din dagliga skönhetsrutin.