Läppolja

7 Artikel
11
5/5 baserat på alla kundbetyg

Läppolja för sammetslena läppar

Det finna även andra produkter än läppbalsam om du vill ha mjuka, lena läppar. En produkt som blir allt populärare är läppolja, som fungerar som en snabbkur på nariga, torra läppar. Läppolja finns både med och utan färg. Så du kan använda den på dagen utan att ge avkall på din snabbkur eller ditt utseende.

Läppolja för torra läppar

Vårdande olja för läpparna är ett måste på vintern. Tack vare återfuktande ingredienser vårdar oljan läpparna länge och ger dem en rejäl dos fukt. Något som är särskilt viktigt för att förebygga nariga läppar när det är kallt ute och den varma inomhusluften är torr

Vårda läpparna med en vårdande läppolja för att skydda dem mot miljöinverkan och kyla innan du går ut på vintern.

Som mask på natten: intensivt vårdande läppolja

Att regelbundet använda en läppolja av hög kvalitet som läppmask över natten har inte skadat någon kyssmun än. Dyrbara ingredienser som olja från nattljus, jojoba och solros tillför fuktighet på djupet och ger dig plumpade, friska läppar.

Läppoljor tränger in djupare i läpparnas tunna hy under natten och tillför fukt med hjälp av naturliga ingredienser.

Nariga sprickor och fina linjer runt läpparna, som bildats på grund av för lite fukt, reduceras och kan till och med försvinna helt vid regelbunden användning. Näringsrika läppoljor stimulerar dessutom cellförnyelsen.

Som komplement till din dagliga makeup: Olja för läpparna istället för läppglans

Läppolja vårdar och ger glans åt läpparna. Vissa högkvalitativa läppoljor innehåller färgpigment som ger dina läppar extra glans och lyster.

Till skillnad från läppstift och läppglans är olja för läpparna mycket lätt och klibbar inte. Oljan är också mycket lätt att applicera. Så du kan ha färg på läpparna även varma sommardagar, eftersom läppoljor med färgpigment är sköna på läpparna utan att kännas tunga.

Läppolja som bas under ditt favoritläppstift

Läppolja kan även användas som bas under läppstiftet. Då torkar läppstiftet inte ut läpparna och gör dem nariga. Du får smidiga läppar och läppstiftet ser ännu snyggare ut. Låt läppoljan absorberas en kort stund efter att du har applicerat den och måla sedan läpparna med läppstiftet.

Köp hem högkvalitativa läppoljor från parfumdreams

parfumdreams skickar dina favoritläppoljor direkt till din adress. Vi har många olika läppoljor i vår webbshop, både transparenta och med en rejäl portion färgpigment. Självklart får du både naturliga ingredienser och intensiv vård när du köper läppoljor från parfumdreams.