Baldessarini

61
4,5/5 baserat på alla kundbetyg

Baldessarini parfym – stil i varje molekyl

Werner Baldessarini kom till världen 1945 i Tyrolen. Hans familj hade tysk-italienska rötter och var vid den här tiden textilgrosshandlare, vilket gjorde att Werner redan i unga år blev väl insatt i affärslivet. Senare visade han ett stort intresse för mode och på den vägen byggde Werner upp sitt märke. Under namnet Baldessarini fokuserade han till att börja med på kläder, men senare tillkom även Baldessarini-parfym. Redan från början var det en sak som var viktig för honom: Att tillverka högkvalitativa plagg som inte följer den breda mittenfåran och ändå är eleganta och stilfulla.

Handla utvalda Baldessarini-parfymer

Baldessarini-parfymerna vänder sig huvudsakligen till männen och det finns många dofter att välja bland. Varje produkt imponerar med personlighet och förmedlar en elegant komposition av frihet och självständighet. Inte undra på, att alla Baldessarini-produkter väcker stor beundran och är så populära.

  • Baldessarini herrdofter: Det finns en hel rad av intressanta Baldessarini eau de toilettes att förföras av, som kommer i enkla, men ändå slående flakonger. Innehållet väcker en längtan till fjärran länder och innehåller förutom markanta essenser av rökelse, kanel och patchouli även några uppfriskande noter. Med tillsatta noter av mango och passionsfrukt utökas sortimentet även med exotiska och spännande dofter, som passar för män som vill ge en äventyrslysten och självmedveten framtoning.
  • Baldessarini herrparfymer: Baldessarini erbjuder inte många damdofter i sitt sortiment. Men dofterna på marknaden kommer ändå i en explosion av olika kompositioner. En symfoni av grapefrukt, rosor och mysk tillför en charmfull feminin känsla. Varje Baldessarini eau de parfym övertygar dessutom med högkvalitativa ingredienser, som gör att doften håller länge på huden och framför allt gör ett intryck.
  • Baldessarini hudvårdsprodukter: Förutom Baldessarini-parfym erbjuder även märket ett urval av olika bodylotions, duschgels och deosticks. De olika dofterna införlivas då perfekt i hudvårdsrutinen.

Alla Baldessarini-dofter är högkvalitativt skapade och väcker ett omedelbart intresse hos betraktaren. Det beror helt säkert på designen, men även på det lyxiga utförandet hos varje artikel, vilket väcker uppskattning hos kunder i hela världen.

Baldessarini förnyar sig med varje ny skapelse

Oavsett om det rör sig om Baldessarini-parfymer, mode eller accessoarer, tillför han alltid en touch av extravagans. Designern lägger stor vikt vid att inte följa alla andra. Hans skapelser ska alltid vara äkta, men även enastående. Därför använder Baldessarini bara de bästa tygerna när varje modeplagg förstklassigt sys upp.

Modeplaggen och accessoarerna imponerar med raffinerade mönster och Baldessarini eau de cologne imponerar lika starkt med sina träiga, exotiska och fräscha noter. Varje doftkomposition är högkvalitativt och harmoniskt samstämd. Kvalitet är av största vikt för Baldessarini och att alla män i alla länder perfekt ska kunna betona den egna personligheten, styrkan och maskuliniteten.

Handla Baldessarini-parfymer enkelt hos parfumdreams

Det framgångsrika företaget från Schweiz erbjuder ett fantastiskt utbud av olika dofter och accessoarer. Hos parfumdreams finns ett varierande urval på nätet som går lätt och smidigt att beställa. Passa på och handla Baldessarini-parfym och låt dig övertygas av märkets utsökta kvalitet.