Parfymer från Baldessarini

Baldessarini, lyxmärket för män som grundades år 1993 av Werner Baldessarini, älskar lyx och passion… Ta reda på mer
40
5/5 baserat på alla kundbetyg

Baldessarini Parfymer

Baldessarini, lyxmärket för män som grundades år 1993 av Werner Baldessarini, älskar lyx och passion. Även hans kunder älskar denna kombination. Baldessarini - lyx och passion som gör kunden tillfreds. Den som en gång har provat denna kombination vill aldrig vara utan den igen.
Visste du redan Innehåll

Baldessarini – mode för äkta män sedan 1993

Under ledning av märket Hugo Boss uppstod 1993 ett elegant herrmärke: Baldessarini. Namnet fick det av Hugo Boss dåvarande chefsdesigner, Werner Baldessarini. Märkets moderna outfits appellerar genom kontraster och stilistisk mognad och så uppstod dess slogan "Baldessarini – separates the men from the boys". Även efter att företaget brutit sig loss från Hugo Boss 2006 behöll man detta motto som det var liksom målet att skapa mode för riktiga män. Baldessarini-kostymen är reklammässigt märkets flaggskepp. En tidlös ”fashion item” som får varje man att se snygg ut tack vare kostymens eleganta skärning och förstklassiga material. Tack vare kärleken till detaljer och skicklig bearbetning av kvalitetsmaterial som siden och fin ull, har namnet Baldessarini snabbt avancerat till att bli en klassiker i modevärlden. Men det är inte allt, sedan 2002 kompletteras designmärket Baldessarini av en serie med dofter och vårdande produkter.

Lyxiga dofter och utsökt kroppsvård för honom från Baldessarini

De passionerade dofterna med den erforderliga fläkten av manlighet är minst lika attraktiva som kläderna från huset Baldessarini. Även i dofternas värld står namnet Baldessarini för högsta kvalitet. Dyrbara ingredienser kombinerade enligt en unik formulering förvandlar dofter och vårdande produkter från Baldessarini till lyxartiklar. Dofterna utstrålar extravagans och karaktärsstyrka, vilket är passar alla riktiga man perfekt. Komplettera din trendiga outfit med dofter som bär Baldessarinis profil för en oförglömlig look.

Följande doftlinjer från Baldessarini hittar du i vårt onlineparfymeri

  • Ambre
  • Baldessarini
  • Del Mar
  • Nautic Spirit
  • Private Affairs
  • Secret Mission
  • Strictly Private
  • Ultimate

Han går sin egen väg med självsäkra doftkreationer från Baldessarini

Trogna märkets slogan utstrålar alla dofter från Baldessarini såväl självsäkerhet och karisma. Riktiga män som vet vad de vill och går sina egna vägar i livet, har redan länge förstått att uppskatta doftkreationerna från Baldessarini. Baldessarini erbjuder markant maskulina doftvatten, som Baldessarini-Original eller Ultimate, men även harmoniskt varma dofter som Ambre ingår i parfymsortimentet. Baldessarinis doftpalett kompletteras av den lyxigt lockande Serie Strictly Private samt hemlighetsfulla Secret Mission.

Sväva iväg i fjärran på ett moln av Baldessarinis dofter

Fly vardagens rutiner och segla över världshaven med Baldessarinins doftserier Del Mar och Nautic Spirit som båda har en maritim fläkt. En frisk havsbris fyller näsborrarna och framkallar minnen från exotiska platser, långa sandstränder och soliga dagar. Den uppfriskande doften Nautic Spirit sprider semesterkänsla med en fruktigt frisk toppnot av havsvatten, mango och passionsfrukt, kompletterat med kryddiga inslag och varma ädeltränoter. Doften Nautic Spirit finns både som eau-de-toilette-spray, aftershave-lotion, deodorantstift och duschgel. Den andra martima doften, Del Mar, tar dig också med på en lång resa. Men denna havsfriska doft är dock mer hemlighetsfull och äventyrlig. Toppnoten utgörs av citrusfrukter med en aningens pepprig skärpa. Så snart citrusnoterna har nått näsan och kittlat doftsinnet, utvecklar doften sin fulla kryddigt rökiga arom med en bouquet av kanel och rökelse.

Karismatiska dofter för mogna män, från Baldessarini

Det är framförallt för mogna män, som redan har hittat sin plats i livet, som Baldessarini har skapat serien Private Affairs. Karismatiska män som inte har något att bevisa för någon utom sig själva kommer att värdesätta denna extravaganta doft som har det där lilla extra. Dyrbara ämnen som sandel- och cederträ med blommiga inslag av ros och lavendel, kringvärver honom med en vuxen doft.

Hos Parfumdreams hittar den världsvane mannen förstklassiga doft- och kosmetikartiklar för en perfekt look – varje dag. Upptäck dessutom de exklusiva presentseten för honom, vid speciella tillfällen.