Få 21%** som nyhetsbrevsprenumerant

Menu

Parfumdreams

Base Coat

12 Artikel

Base coat – briljanta färger håller längre

Base coat är ett genomskinligt lack som ska appliceras först på nageln. Den förebygger missfärgning och jämnar ut små defekter som räfflade naglar. Det finns ännu ett viktigt skäl till att du inte klarar dig utan ett base coat: Om du målar det färgade nagellacket innan underlacket är helt torrt kommer det att sitta betydligt längre.

Om du alltid använder mycket röda nagellack eller lack i andra mörka färger går det inte att undvika att naglarna missfärgas. Då ser de fula och ovårdade ut om du någon gång inte använder nagellack. Om du däremot väljer ljusa färger kan du någon gång skippa underlacket om du inte har något till hands. Beige och ljusrosa nagellack kan tas bort utan att naglarna blir missfärgade.

Skälet till att ett base coat ingår i en professionell manikyr

Alla har varit där: Du har ett viktigt möte eller en dejt och naglarna behöver verkligen fixas. Om du har ont om tid kan frestelsen att strunta i underlacket och bara måla ett lager färgat lack bli stor. Men när du tar bor det mörka lacket redan nästa dag är risken att naglarna har missfärgats rätt liten. Men i allmänhet lönar det sig att alltid använda ett underlack. Här en översikt av de största fördelarna:

  • Det slätar ut ojämnheter. Jämna naglar framhäver färgens briljans.
  • Om du använder underlack regelbundet blir naglarna starkare och skivar sig inte så mycket.
  • Om du använder gellack behöver underlacket inte härdas under en LED-lampa.
  • Och som vi redan berättat: Ett genomskinligt base coat skyddar finger- och tånaglarna mot missfärgning.

Om du inte har ett underlack hemma kan du till nöds använda ett färglöst nagellack. Det skyddar nageln, men förlänger inte det färgade nagellackets hållbarheten och stärker inte dina naturliga naglar på samma sätt som ett högkvalitativt baslack.

Kännetecken på ett bra underlack

Ett base coat förtjänar bara sitt namn om det verkligen har fördelarna som beskrivs ovan. Det finns även underlack som kan hjälpa vid vissa nagelproblem. Framför allt tunna naglar, naglar ofta bryts eller skivar sig blir friskare med tiden om du använder en bra nagelhärdare regelbundet. Det kan löna sig att använda en anti split base coat om ditt färgade lack börjar flaga fort. Det speciella underlacket förseglar nagelytan så att färgen ser nymålad ut i dagar, om inte veckor.

Vissa varumärken erbjuder veganska underlack. Det finns även bra produkter för dig med allergier och känslig hud. Det finns ett stort urval genomskinliga lack som inte bara är fria från färgämnen, utan även från konserveringsmedel eller mikroplast.

Beställ din base coat hos parfumdreams

Parfumdreams har ett brett underlack för alla behov. Om man tidigare brukade säga att naglarna måste vila några dagar från färgade lack ibland, finns det idag många underlack som är rena spa-behandlingen för dina finger- och tånaglar. Vi rekommenderar att du väljer base coat, färgat lack och top coat från samma märke för bästa resultat.

Vår service

** Detaljerade rabattvillkor hittar du i ditt personliga välkomstbrev

Betalningssätt


Prisad shopping

Handla säkert

Frakt partners

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube