Baobab Ljus

1
5/5 baserat på alla kundbetyg

Baobab Collection: Doftande lyxhantverk

Baobab Collection står för hantverk och kvalitet. Varje ljus har tillverkats för hand och är ett verkligt unikum. År 2002 började designern Valerie Bietlot sin framgångshistoria med de första kreationerna. Idag säljs de lyxiga ljusen i över 40 länder. Ljusen utvecklar sin magi när du tänder dem och gläder dig varje gång på nytt.

Baobab-ljus: Mer än bara en doft i rummet

Varje ljus designas och utvecklas i studion i Belgien. Stort värde läggs vid den påkostade tillverkningsprocessen. Från glasblåsning till vaxgjutning: steg för steg uppstår doftmiraklet med stor förkärlek för detaljerna. Vax-doft-blandningen gjuts in i det munblåsta glaset för hand och förses med fyra vekar. Doftljuset brinner jämnt utan att sota. Ren lyx för alla rum med doftkompositioner som stimulerar, inspirerar och befriar. När doftljuset har brunnit ner kan det munblåsta glaset användas som en prydnad. Dessutom kan du nu även använda de fantastiska dofterna från Baobab på huden.

Med Baobab kroppsvårdsprodukter som kroppslotioner, handkrämer och duschgel vårdar du inte bara huden, utan kan samtidigt njuta av Baobabs lyxiga doftkreationer. Då kan du även njuta av Baobabs underbara aromer och kvalitetsprodukter när du inte är hemma.

Härliga rumsdofter från Baobab

Baobab Collection består av ett fantastiskt urval av rumsdofter som alla skapar en behaglig känsla i hemmet. Den praktiska Baobab-doftspridaren i enkel och tidlös elegant design sprider doften du tycker om i rummet hela dagen.

All Seasons-serien består av högkvalitativa parfymoljor som doftar härligt även när de inte antänds.

  • Serengeti Plains är en universaldoft för alla årstider. Ros och bergamott ger denna doft en viss fräschhet och naturlighet
  • Madagaskarvanilj är en varm, krämig rumsdoft som hjälper dig att koppla av.
  • En träigt sensuell doft ger doftljuset White Rhino, som är en hyllning till den vita noshörningen. Sandelträ och vetiver är huvudkomponenterna i denna doft.
  • Zanzibar-kryddorna gör den orientalisk. Gult vax med gurkmeja, kanel och den finaste orientaliska honungen ger denna Baobad-rumsdoft en kryddig doft som stimulerar drömmarna.
  • Lyxig, rökig, röd: det är Masaai Spirit som gör varje hem till en festsal. Med sin festligt rökiga doft skapar detta ljus en feststämning – rumsdoften för festliga dagar.

Lång brinntid i Baobab Collection

De exklusiva doftljusen i Baobab Collection skänker dig långvarig glädje. Beroende på ljusets vikt och höjd brinner det mellan 15 timmar (mini max med 50 g vax) och 800 timmar (maxi max med ca 6 500 g vax). Varje ljus i Baobab Collection har försetts med fyra vekar som garanterar att det brinner jämnt.

Köp Baobab-ljus online hos parfumdreams

Skäm bort dina sinnen med ett lyxigt doftljus från exklusiva Baobab Collection. Högkvalitativa parfymoljor skapar sensuella och spännande nyanser som hjälper dig att koppla av. Långvarig glädje garanteras av de handgjutna ljusen i munblåst designglas. Skänk dig själv lite glädje eller ge bort en Baobab rumsdoft till en speciell person. Hos parfumdreams hittar du ljus som passar till alla tillfällen. Dyk ner i Baobabs värld av rumsdofter och välj och vraka bland det stora sortimentet hos parfumdreams.