Cristiano Ronaldo parfym

4
5/5 baserat på alla kundbetyg

Cristiano Ronaldo parfym: Karismatiska herrdofter, som inte bara imponerar på fansen

Cristiano Ronaldo hör till världens största fotbollsproffs. Under sin karriär har han toppat skytteligan åtskilliga gånger, kammat hem flera Champions League-titlar och vid olika tillfällen blivit utsedd som årets fotbollsspelare i världen. Med tiden har han kommit att bli en av de mest betydande personligheterna, som även gör ett starkt intryck på modets och herrdofternas spelplan. Med en Cristiano Ronaldo-parfym får den passionerade fotbollsspelarens fans en speciell doftupplevelse.

Ronaldo parfymer väcker nyfikenheten inom dig

Herrdofterna från Cristiano Ronaldo förmedlar världsstjärnans värderingar och livsstil. De symboliserar hans passion, hans inspiration och hans vinnande tänkesätt. Doftskapelserna förmedlar hans längtan efter att alltid upptäcka något nytt, att vidga sina vyer och att växa av utmaningarna.

Eau de toilette från Cristiano Ronaldo passar för alla årstider, sinnesstämningar och tillfällen. Den vänder sig till män som precis som fotbollsstjärnan själv sätter värde på en självsäker, otvungen och cool livsstil. Med sina doftande skapelser vill han inspirera sina fans att sträva efter framgång, självförtroende och entusiasm.

Eau de toilette från Cristiano Ronaldo: Tidlösa, maskulina kompositioner för äkta vinnare

Cristiano Ronaldos passion gäller inte bara för fotboll. Han har lagt ner lika mycket själ och hjärta vid framställningen av sina dofter, som har blivit kända i hela världen under märket CR7. Alla Cristiano Ronaldo-parfymer har en sak gemensamt: De efterlämnar ett bestående intryck och har en tidlös och attraktiv verkan. Redan hans debutdoft utmärkte sig genom sina klassiska och maskulina drag, som tillsammans med lyxiga, exotiska och hemlighetsfulla nyanser återspeglar stilen hos karismatiska män.

Ronaldo visar sin coola sida med en eau de parfum, som förenar mjuka citrusnyanser med sensuell mysk och aromatiska fougèrenoter. I toppnoten finns saftig mandarin, bergamott och päron som stimulerar sinnena. De övergår i luftiga havsackord, hypnotiserande lavendel och aromatisk kardemumma. Tillsammans med nyanser av exotisk tonkaböna och träig bärnsten, utstrålar Ronaldo-parfymen fräschör och energi.

Med en träig, fruktig eau de toilette från Cristiano Ronaldo gör du natten till dag. Den kombinerar mjukt kaschmirträ, hemlighetsfull tonkaböna och lugnande ceder- och guajakträ med en touch av kardemumma. Doften rundas av med elemiharts, somriga lavendelnyanser och skira violblommor. Med sina uppfriskande ackord av gröna äpplen, krossad is och papaya är den här doftskapelsen den rätta för djärva, livsbejakande män som är redo inför ett nytt äventyr.

Eau de toiletten från Cristiano Ronaldo kompletteras av kroppsvårdsprodukter

Förutom Christiano Ronaldos dofter med träiga, kryddiga eller uppfriskade nyanser, hittar du hos parfumdreams olika kroppsvårdsprodukter som perfekt kompletterar de olika doftlinjerna, som bodysprayer och duschgel.

Produkterna imponerar med knalliga färger och en enkel, lättanvänd design, som sätter innehållet i fokus. De sveper in dig i en doft som varar länge och som är intensivt vårdande.

Handla Cristiano Ronaldo parfym: Beställ spännande herrdofter hos parfumdreams

Hos parfumdreams hittar du en bred palett av dofter från Cristiano Ronaldo. Under namnet CR7 har fotbollsproffset alltsedan 2016 utvecklat sina karismatiska, maskulina parfymer. De vänder sig till djärva, livsbejakande män, som söker något speciellt. Med kompletterande duschgel och bodyspray dyker du in i en värld, där allt verkar möjligt. Du får en doftupplevelse som samtidigt piggar upp kroppen och sinnet.