Spara 22%* + 10%*** med Premium

Menu

Parfumdreams

Duscholja: fuktgivande, närande vård för din hud

En duscholja passar framför allt för torr, känslig och irriterad hud. Den rengör precis lika bra som en vanlig duschgel, men har en intensivt vårdande effekt. Produkterna har återfettande egenskaper och rengör milt, så att du utan problem kan använda dem varje dag. De ger huden intensiv fukt och näringsrika ingredienser. Därför behöver du inte smörja in dig efter duschen.

För vem passar duscholja?

Att duscha ofta är framför allt skadligt för torr, känslig hud, för när du duschar försvinner inte bara smuts, utan även talg. Den skyddar huden mot uttorkning och sjukdomar. Duscholja rengör både milt och vårdande. Den efterlämnar en lätt oljig hinna på hudytan som förhindrar att din hud förlorar fukt. Samtidigt mildrar den klåda och fjällighet, som uppstår i samband med torr hud. Huden känns därmed smidig och mjuk efter användning.

Därför passar duscholjor inte bara för torr, känslig hud. Om du duschar väldigt ofta rengör de skonsammare än vanlig duschgel. De avlägsnar milt döda hudceller, talg och bakterier. Samtidigt har lipiderna i dem en intensivt vårdande effekt. Eftersom oljorna inte torkar ut huden och väldigt sällan irriterar den, passar de för nästan alla hudtyper.

Framför allt när du har bråttom och inte har tid att smörja in dig efteråt, förhindrar de återfettande egenskaperna en stram känsla. Genom att använda duscholjor förbättrars hudens spänst och den blir smidigare. Om du har fet hud bör du dock hellre använda vanlig duschgel, eftersom oljorna kan belasta huden ytterligare.

Vilka ingredienser innehåller duscholjor?

Många tillverkare berikar duscholja för torr hud med bisabolol och pantenol. Ingredienserna är återfuktande och återuppbyggande. Rodnader och småsår läker snabbare. Sheabutter (karité) ger huden intensiv fukt. Den gör den mjuk, har en lugnande verkan och lindrar klåda. Små mängder citronsyra ger ett något surt pH-värde.

Hur använder man duscholja?

Du använder duscholja på samma sätt som klassisk duschgel. Häll en liten mängd olja i handen och skumma upp den med lite vatten. Applicera skummet på den fuktiga huden. Massera in det ett par minuter så att de välgörande, närande ingredienserna kan verka. Skölj av oljan grundligt med varmt vatten. Eftersom produkterna har en återfettande effekt och ger intensiv näring, behöver du ingen ytterligare vård efter duschen. Om du har mycket torr hud kan du använda en fuktighetskräm, som återfuktar huden och skyddar mot yttre miljöfaktorer.

Vår service

** Detaljerade rabattvillkor hittar du i ditt personliga välkomstbrev

*Rabatten är direkt avdragen på artikeln och gäller bara på utvalda artiklar. Det behövs ingen kod. Gäller t.o.m. 24.06.2024.

******Premium-rabatten gäller inte på presentkort. Alla övriga villkor finns på www.parfumdreams.se/parfumdreams-premium

Betalningssätt


Prisad shopping

Handla säkert

Frakt partners

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube