Bestseller

Biotherm

13014
4,5/5 baserat på alla kundbetyg

Biotherm: högeffektiv hudvård med kraft ur havet

Det franska märket Biotherm har utvecklat effektiva hudvårdsprodukter med naturliga aktiva ingredienser sedan 1952. Vattenlevande ingredienser som termisk plankton och algextrakt bidrar till en mycket effektiv vårdrutin. Biotherm erbjuder ett brett utbud krämer, serum, ögon-, ansikts- och kroppsvårdsprodukter samt parfymer och deodoranter.

För Biotherm är vatten den viktigaste faktorn. När allt kommer omkring kommer en mycket viktig ingrediens från de franska Pyrenéerna, nämligen termisk plankton. Därför är Biotherm starkt engagerat i att skydda vår miljö och haven. Varje produkt från Biotherm baseras på elementet vatten och utvecklas ständigt för att få fram rätt vårdformula för alla hudtyper.

Biotherm parfym: Naturlig doft

Biotherm står för naturlighet och fräschhet. Och det är precis det som kännetecknar varumärkets kroppsdofter. Rena, sensuella och livliga doftnyanser som piggar upp och gör dig fräsch. Samtidigt som de vårdar din hud. Alla dofter från Biotherm imponerar med sina naturliga essenser som skapar en aromatisk doftupplevelse.

Köp prisvärd kosmetika från Biotherm

Kosmetika och vårdprodukter från Biotherm vårdar känslig ansiktshud med hjälp av högkvalitativa ingredienser. Fin termisk plankton skyddar huden från UV-strålning och stärker hudcellerna. Rynkor och fina ålderslinjer har med andra ord ingen chans. Hyn ser klarare och jämnare ut eftersom Biotherms hudvårdsprodukter även förebygger pormaskar och orenheter.

Fuktgivande serum och regenererande ansiktsoljor gör vårdprogrammet komplett. De skyddar mot miljöpåverkan och stabiliserar din hudbarriär. Det finns också vårdande solskydd från Biotherm. Biotherm är noga med att använda ekologiska ingredienser som skyddar och respekterar haven.

Hitta billiga Biotherm-produkter hos parfumdreams

Vårda din hud med högkvalitativa produkter från Biotherm. Naturliga ingredienser gör din hudvård till ett glamoröst event i ditt badrum. Komplettera sedan din rutin med matchande Biotherm-parfymer. parfumdreams har Biotherm-produkterna du behöver för en strålande hy. Lätt att beställa, snabb leverans – för maximal hudvårdsglädje.