Bestseller

Armani parfym

8063
4,5/5 baserat på alla kundbetyg

Armani parfym – en doft från 1900-talets modeorakel

Armani parfym kommer från grundaren av ett av de största modeimperierna världen någonsin har sett. Armani är ett av de lyxvarumärken som har miljontals lojala fans världen över. Efter att ha designat kostymer för andra märken i flera år startade den armenienfödda Giorgio Armani sitt eget företag 1970.

År 1980 skapade han sin första damkollektion. Samma år kom den första doften från Armani. Armanis damparfym med samma namn är en av 1980-talets mest köpta parfymer. Giorgio Armanis parfymer återspeglar hans strävan efter perfektion och vilja att använda högkvalitativa ingredienser.

De här parfymerna från Armani är särskilt populära:

  • Si eau de parfum: Si – ja till livet säger den här lika sensuella som feminina parfymen från Armani. Mandarin och bergamott väver en karismatisk doft med ros och patchouli som utstrålar raffinerad elegans och individuell styrka. Si är en nytolkning av den klassiska chypredoften. Chypre börjar med citrusnoter som övergår i en blommig hjärtnot och avslutas med en basnot av mysk och mossa.
  • Emporio Armani eau de parfum: Denna parfym från Armani bär samma namn som Armanis nya märke Emporio Armani, vilket lanserades 1991. Även denna Armani-parfym har blivit en riktig klassiker bland damparfymerna. Fruktigt kryddiga noter av jasmin, mysk och päron förflyttar dig till ett doftande drömland som påminner om Tusen och en natt – en oförglömlig doftupplevelse.
  • Armani Code Homme: Den absoluta klassikern bland herrparfymerna från Armani har övertygat parfymvärlden i många år. Denna populära doft övertygar med en fräsch toppnot som gradvis förvandlas till en mystisk not av läder och tonkaböna som är både elegant och sportig.

Armani komponerar dofter för att göra dem lika personliga som känslomässiga och oförglömliga. Bakom detta ligger övertygelsen om att dofter förmedlar intryck som har en bestående effekt. Trots dofternas komplexitet har dessa skapelser skalats ner till det väsentliga: Armani återuppfinner parfymen om och om igen.

Giorgio Armani parfym: envishet lönar sig

Vad vore mode- och doftvärlden utan Armani? Armanis parfymer har visat sig vara lika tidlösa som designerns ”uniform”. Offentligt visar han sig bara i mörkblå, exklusiva t-tröjor eller lika diskreta kashmirtröjor. Ändå framstår han som en stilikon som står emot modetrender som en klippa står emot svallvågor. Lika opåverkade av tiden strömningar har parfymerna från Armani visat sig vara. Alla kvinnor har säkert någon gång i sitt liv testat eller kanske köpt en Armani-parfym.

En hemlighet bakom Giorgio Armanis framgång, inte bara med Armani-parfymerna, kan vara att designern aldrig har låtit sig påverkas. Han har alltid avböjt investeringar i sitt imperium eftersom han ville fatta sina egna beslut. Det kreativa geniets envishet har lönat sig. I dag beräknas hans företag vara värt minst fem miljarder euro.

Köp parfym från Armani – till otroligt låga priser

parfumdreams erbjuder ett brett utbud parfymer och smink från Armani till låga priser av sällan skådat slag. Beställningen är enkel och leveransen är snabb.