SHISEIDO

SHISEIDO

2219
5/5 baserat på alla kundbetyg

SHISEIDO – japanska skönhetsprodukter, som tar fram din inre och yttre skönhet

SHISEIDO är ett japanskt märke, som redan 1872 visade sin driftiga framåtanda inom skönhetsbranschen. Det var då som apotekaren Arinobu Fukuhara i stadsdelen Ginza i Tokyo öppnade Japans första apotek i västerländsk stil. I och med detta lade han den första grundstenen till ett av de äldsta skönhetsmärkena i världen. Lyxmärket kombinerar vetenskapliga innovationer med traditionell asiatisk visdom och har revolutionerat skönhetsbranschen med sin mångfald av produkter. Förutom fantastiska Shiseido-parfymer imponerar märket även med enastående hudvårds- och solskyddsprodukter och har även en exklusiv makeuplinje.

Skönhetsprodukter från SHISEIDO: högeffektiva och vårdande för huden

Än idag lägger SHISEIDO stor vikt vid att deras moderna innovativa produkter ska vara samstämda med österländsk och västerländsk livssyn. Det tjänar som inspirationskälla för den spirituella skönheten som alla kvinnor i hela världen besitter. Här finns lyxiga hudvårds-, rengörings- och skönhetsprodukter som är anpassade efter varje hudtyp. De gynnar inte bara den yttre skönheten, utan förhöjer samtidigt det inre välbefinnandet.

  • Shiseido ansiktsvård: Serum, masker, dag- och nattkrämer och ögonkrämer imponerar med exklusiva texturer, högeffektiva ingredienser och stimulerande aromer. Beroende på produkternas sammansättning, passar de för olika hudbehov och åldersgrupper. De innehåller väl samstämda, högeffektiva ingredienser som hjälper mot akne, glåmig hud, förlorad elasticitet, rodnader, rynkor och fet hy. Närande hudlotioner skämmer bort huden och förser den med intensiv fukt. SHISEIDOS skönhetsprodukter innehåller moderna aktiva komplex som tränger djupt in i huden. De stödjer kroppens egen förnyelseprocess, skyddar mot skadlig påverkan från miljön och förbättrar hudbilden.
  • Shiseidoparfymer: I Shiseidoparfymerna dominerar klassiska aromer, som beblandar sig med enastående moderna nyanser. De förmedlar en fin touch av traditionella noter från Fjärran Östern och det är just detta som gör SHISEIDO-dofterna så omisskännliga. Lyxmärkets blommiga dofter väcker passionen till liv med sina livfulla, uppfriskande fasetter och träiga nyanser.
  • Shiseido makeup: Primer, foundation, concealer, rouge och puder är makeupens byggstenar. Dessutom hittar du hos SHISEIDO ett stort urval av dekorativ kosmetika, som mascara, ögonskuggor, highlighter, läppstift och läppglans. Förstklassiga sminktillbehör underlättar appliceringen. Det är bra att ha blotting paper till hands, eftersom dessa servetter absorberar hudens överflödiga glans.
  • Shiseido solskydd: Krämer, hudlotioner och solstift för ansikte och kropp innehåller en hög solskyddsfaktor. De skyddar huden mot solens skadliga UVB- och UVA-strålar. UV-skydd i form av ett kompaktpuder ger huden ett fräscht, naturligt utseende. Fuktkräm med hög SPF skyddar mot ljusrelaterat hudåldrande.

Bra att veta: Framställningen av skönhetsprodukter från SHISEIDO sker utan djurförsök. Sedan år 2000 är märket miljöledningscertifierat enligt ISO 14001, vilket är en bekräftelse på företagets fortlöpande miljömedvetna arbete. Det visar sig även i deras många refillprodukter, som skonar naturens resurser.

Handla skönhetsprodukter från SHISEIDO till fördelaktiga priser hos parfumdreams

Hos parfumdreams finns en bred produktpalett av skönhetsprodukter från SHISEIDO där du kan välja en produkt som passar just din huds behov. Här hittar du lyxiga, högeffektiva ansikts- och kroppsvårdsprodukter, som förenar en traditionell japanskt kunskap med innovativa aktiva komplex. Med mascara, ögonskuggor, läppstift och highlighter framhäver du din naturliga skönhet och med långtidsverkande flytande foundations ger du din hy en perfekt finish. De moderna blommiga parfymerna sveper in dig i en fin doft, som varar hela dagen.