Håraccessoarer

104 Artikel
42
5/5 baserat på alla kundbetyg

Med håraccessoarer får frisyren en sista finputsning

Med håraccessoarer skapar du den perfekta looken och framhäver din individuella stil. De kan användas på många olika sätt och hjälper dig att förändra din frisyr och har framför allt en praktisk funktion. Använd hårtillbehör för att fästa upp eller fixera håret.

Beställ håraccessoarer för dam hos parfumdreams

I lång tid har kvinnor bara utsmyckat sitt hår med det allra nödvändigaste för att framhäva en naturlig look. Det var trendigt att använda enkla håraccessoarer som höll sig i bakgrunden. Men just nu har 1990-talet fått en stor renässans med sina hårtillbehör som breda diadem och tygöverdragna scrunchies som drar blickarna till sig. Med dessa accessoarer kan du snabbt och enkelt frisera håret med flätor eller kreativa frisyrtrender. Hos parfumdreams kan du välja bland dessa håraccessoarer för dam:

  • Diadem: Dra bort håret från ansiktet på ett enkelt och samtidigt elegant sätt med ett diadem eller använd det som pricken över i när du sätter upp håret eller flätar det. Det är trendigt just nu med tjocka stoppade diadem med exklusiva tyger som sammet eller satin, diadem i vintagestil samt lekfulla diadem med applikationer.
  • Scrunchies: Det finns ingen frisyr som går snabbare att sätta upp än den klassiska hästsvansen. En scrunchie håller ihop håret på ett skonsamt sätt utan att slita på det. Denna håraccessoar för dam har en mjuk struktur tack vare tyget av sammet eller siden. Den minskar risken för brutna hårstrån och fungerar som armband om du bär den på handleden.
  • Hårspännen och -klämmor: Med hårklämmor håller du håret borta från ansiktet eller skapar romantiska uppsatta frisyrer. Hårspännen med vackra detaljer piffar upp enkla frisyrer.

Hos parfumdreams kan du välja bland ett stort urval produkter, bland annat hårsnoddar, hårklämmor, diadem, scrunchies och hårspännen. De högkvalitativa håraccessoarerna är framställda av vackra material och väcker uppmärksamhet genom sin innovativa design som skonar håret.

Håraccessoarer för barn

I vår onlineshop hittar du färgstarka hårspännen i barnvänlig och gullig design som gör barnen glada. Lätta diadem med spiralformad beläggning på insidan som håller bort håret och inte glider av när barnet leker. Hårsnoddar med räffelstruktur eller spiralform ger stadga utan att trycka på ett obehagligt sätt. Det är enkla att ta loss även i rufsigt barnhår.