Sleek

1
5/5 baserat på alla kundbetyg

Sleek MakeUP: Högpigmenterad kosmetik för alla hudtoner och hudtyper

Sleek är ett ungt kosmetikmärke som hyllar individualiteten. Märkets högkvalitativa makeupprodukter är som gjorda för moderna kvinnor som trotsar alla konventioner och ifrågasätter stereotyper. Med makeupen från Sleek kan du framhäva din personlighet med alla dess fasetter och skapa nya looker precis som du vill.

Sleek kosmetika från stylingmetropolen London

Varumärket Sleek MakeUP bildades 1985 i östra London. Eftersom det på den tiden inte fanns särskilt mycket makeup att välja på för färgade människor, strävade grundaren efter att skapa en högpigmenterad färgpalett för alla hudtoner. Mångfald och inklusivitet är fortfarande de teman som företaget arbetar efter. Varumärket är övertygat om att alla – oavsett hudfärg, bakgrund, ålder och kropp – har rätt att se ut precis som de vill och accepteras för den de är.

Till de omtyckta klassikerna från Sleek hör de legendariska Sleek ögonskuggorna med högpigmenterade färger som håller länge. De finns i många olika färgkombinationer med matta och skimrande nyanser. Tack vare sin mjuka formula är de enkla att applicera och tona ut. De passar alla hudtoner och framställs utan djurförsök. Ultramatta, högpigmenterade läppar trollar du fram med Sleek läppstift som tack vare sin luftigt lätta textur är sköna att ha på huden. De torkar inte ut huden, klumpar sig inte och flagnar inte.

Sleek Highlighter innehåller flera regnbågsskimrande nyanser som du kan använda för att ge kinderna, ögonlocken och dekolletaget lyster. De ger semitransparenta, mångfasetterade highlights såväl vardag som fest. Sleek Contouring-paletterna innehåller två highlighternyanser och fyra färger för konturering. De kan användas för att forma, framhäva och definiera dina ansiktsdrag. Den krämiga formulan kan blandas smidigt, drar snabbt in i huden och ger dig en felfri, stålande lyster.

Köp trendiga kosmetikprodukter från Sleek MakeUP

Sleek står för trendig makeup som uppfyller högsta krav. Varumärket imponerar med sin högpigmenterade makeup i olika nyanser som passar perfekt till din hudton. Även om du applicerar ett tunt lager ger produkterna en intensiv färg. Milda sammansättningar lägger sig fjäderlätt på huden och passar alla hudtyper. Vill du köpa makeup från Sleek? Hos parfumdreams hittar du många olika artiklar för ögon, läppar och ansikte med vilka du framhäver din individuella skönhet:

  • Sleek ögonmakeup: Sortimentet omfattar förutom en ögonskuggspalett i otaliga färgvarianter även supermatta separata ögonskuggor, lösa pigment och flytande ögonskuggor med krämig konsistens. Med den användarvänliga eyelinern drar du det perfekta cat eye-strecket eller skapar förföriska smokey eyes. Mascaran har en formula som håller länge, täcker fransarna med djupsvart färg och ger dem ökad volym. Ögonbrynspennan från Sleek MakeUP hjälper dig att definiera dina ögonbryn, samla de små hårstråna i önskad form och dölja små luckor med färg.
  • Sleek läppmakeup: De högpigmenterade läpprodukterna från Sleek skapar en perfekt putande mun. Det finns både läppglans och läppstift för en matt, sidenmatt eller glansig finish. Du kan välja bland kraftiga, ljusa eller transparenta nyanser som passar perfekt till din hudton. En läppenna inramar läpparna diskret och motverkar att läppstiftet flyter ut.
  • Sleek ansiktsmakeup: Sleek erbjuder ett stort urval foundations med olika sammansättningar, textur och finish som passar perfekt till din hudton och hudtyp. Concealer, highlighter och kontureringsset trollar fram en felfri hy. Skimrande eller matt rouge med mikrofina puderpigment ger kinderna lite färg. Ett fixeringsspray ser till att det håller längre, gör huden matt och ger den en frisk lyster. På så sätt ser makeupen nylagd ut även efter flera timmar.

Vid utvecklingen av Sleek makeup har tillverkaren konsekvent avstått från djurförsök. Produkterna är till största delen veganska och består i största möjliga utsträckning inte av tillsatser som parabener, aceton, ftalater, paraffin eller silikon. De är hudvänliga och passar även för känsliga hudtyper som lätt utvecklar irritation.