Hårborstar

364 Artikel
275
4,5/5 baserat på alla kundbetyg

Högkvalitativa hårborstar för daglig hårvård

En bra hårborste hör hemma i alla badrum och handväskor. Hårborstar är ett måste för din dagliga hårvård och de finns i massor av utföranden, eftersom rätt hårborste är avgörande för ett friskt och vackert hår.

Den bästa hårborsten för olika hårtyper

Hårborstar är bra för att reda ut tovor och fördela hårvårdsprodukter som oljor eller balsam i håret. Hårborstar används också ofta för att styla håret och ge det volym. Kammar ger dig möjlighet att arbeta exakt och noga när håret ska klippas eller färgas och är praktiska när för alla precisionsarbeten.

Det lönar sig att investera i bra verktyg, eftersom olika hårborstar passar för olika hårtyper och användningsområden:

  • En rund borste är perfekt för att styla håret medan du fönar det. Den slätar ut håret och skapar mycket volym, beroende på vilken teknik du använder. Hårborstar finns i olika storlekar och passar alla längder och hårstrukturer.
  • Utredningsborstar är avsedda för alla med fint, krusigt och lockigt hår. De har långa, fina borst och kan försiktigt reda ut tovor i vått hår utan att dra i eller skada håret.
  • Platta och paddelborstar slätar ut håret och är särskilt bra om du har fint hår. De har en platt, breda yta som slätar ut håret och kan hjälpa till att reducera friss. De är även perfekta för att styla kort hår och reda ut tovor.
  • Skelettborstar har hål som släpper igenom luft i borsten. Hålen gör det lättare att föna håret torrt. De är perfekta för fint hår eftersom de skapar volym utan att tynga ner håret. Skelettborstar kan även användas för att reda och släta ut håret.
  • Massageborstar förbättrar blodcirkulationen i hårbotten. De har mjuka borst som masserar hårbotten mjukt och kan stimulera hårsäckarna. Dessa borst kan även hjälpa till att avlägsna smuts ur håret.
  • Borstar med vidsvinsborst hjälper till att fördela oljor och naturlig fukt i hela håret. Så att ditt hår ser riktigt välvårdat ut.

Det finns naturligtvis små hårborstar också som du kan ta med dig för att fixa håret när du inte är hemma. Vissa kan till och med fällas ihop så att borsten inte skadas i handväskan.

Köp hårborstar hos parfumdreams

Hitta hårborsten som passar just ditt hår. För att hitta den bästa hårborsten bör du känna till din hårstruktur och fundera på hur du ska använda din borste. Hos hårvårdsprodukter i salongkvalitet som du kan beställa och få hem.