Anastasia Beverly Hills

35
4,5/5 baserat på alla kundbetyg

Anastasia Beverly Hills – lyxig makeup från Kalifornien

När rumänskan Anastasia Soare utvandrade till USA under 90-talet, kunde hon inte ana att hon skulle komma att leva den amerikanska drömmen. Till att börja med arbetade hon i en skönhetssalong, men upptäckte snart att ögonbrynen inte alls fick den uppmärksamhet som de förtjänar. Hon utvecklade en speciell teknik för att få perfekt form på ögonbrynen och släppte kort därefter sin första ögonbrynslinje på marknaden. När hon grundade Anastasia Beverly Hills lade hon den första grundstenen till en banbrytande karriär.

Dra nytta av perfekta makeupprodukter med Anastasia Beverly Hills

Idag är Anastasia Beverly Hills ett märke, som är känt över hela världen. Det är framför allt de innovativa Anastasia Beverly Hills ögonbrynsprodukterna som märket är berömt för. Produkterna står inte bara för en högklassig kvalitet, utan även för ett långvarigt resultat, som imponerar. Förutom tillbehör för ögonbryn finns det även ögonskuggspaletter, penslar, läppstift och mycket mer i sortimentet, som alla ger ett fantastiskt resultat.

  • Anastasia Beverly Hills ögonmakeup: Med hjälp av en ögonbrynspenna och märkets välkända Dipbrow Pomade blir ögonbrynen precist formade. Men Anastasia har även tänkt på ögonlocken. I produktportföljen finns förutom ögonskuggor även eyeliner, kajalpenna och mascara. Varje produkt har uppenbara, fantastiska egenskaper för att ge ögonen en fulländad finish.
  • Anastasia Beverly Hills ansiktsprodukter: Förutom ögon och ögonbryn vill Anastasia gärna framhäva ansiktets fördelar ytterligare. Med hjälp av cream contour, puder och highlighter går det att arbeta fram de vackra sidorna av varje ansikte. Med skickligt satta accenter får slutligen hela makeupen ett fascinerande glow.
  • Anastasia Beverly Hills läppmakeup: Även läpparna tas om hand av trendmärket. Olika sorters läppglans och läppstift ger sensationella resultat. Här finns ljusa och starka färger att välja mellan, så att sminklooken alltid ska kunna bli den bästa.
  • Anastasia Beverly Hills sminkpenslar: Det är bara med passande penslar som de bästa produkterna kan arbetas in i huden. Med detta i åtanke, har märket tagit fram speciella penslar, som används för att blenda Anastasia-sminket perfekt.

Det ligger märket varmt om hjärtat, att kunna ge sina kunder den perfekta skönhetsupplevelsen. Ögonskuggspaletterna, Dipbrow- och puderprodukterna är därför försedda med de bästa ingredienserna och en hög koncentration av pigment. Det räcker med bara en liten mängd av produkten för att få ett perfekt resultat, som håller i timmar.

Makeup utan dåligt samvete från Anastasia Beverly Hills

För Anastasia är det inte bara viktigt med att tillhandahålla de bästa produkterna. Märket lägger även stor vikt vid djurens välbefinnande och avstår därför från djurförsök i alla sammanhang. Dessutom är de flesta av produkterna veganska och säljs så långt det är möjligt utan plastförpackningar. Anastasia Beverly Hills satsar även ständigt på att vidareutveckla och förbättra designen på de aktuella produkterna.

Det är viktigt för detta ikoniska skönhetsföretag att alla artiklar inte bara är glamorösa utan att de även förmedlar glädje. Med tillbehören som hjälp formar man fram vackra ögonbryn, jämnar ut hudtonen och skapar uttrycksfulla konturer och underbara läppar.

Litet tips: Ta alltid bara upp lite färg med borsten och skaka bort överskottet från produkten. Då blir det möjligt att stegvis arbeta fram en vacker och naturlig look.

Handla Anastasia Beverly Hills till förmånliga priser hos parfumdreams

Perfekt välvda ögonbryn behöver inte längre vara en önskedröm. Hos parfumdreams hittar du ett stort urval av det amerikanska trendmärkets produkter. Nu återstår det bara att kolla igenom utbudet, beställa hem Anastasia Beverly Hills-produkter och bli övertygad om deras imponerande kvalitet.