Logo

True Story
Keep Calm and Love Sylt
White Heaven Beach
Glamfume True Story
 
True Story
True Story

Med doftserien TRUE STORY har Chris och Criss uppfyllt sin stora dröm att skapa en gemensam doftkollektion. Olfaktoriska favoritingredienser som har lagrats i flera år kombineras med engagemang och stor omsorg till en orkester av dofter. TRUE STORY är doftkollektionen för kvinnor med karaktär – för kvinnor som följer sin egen väg till målet, kvinnor vars fantasi gör världen vackrare. TRUE STORY MEN tillägnas alla män som struntar i allt vad konventioner heter. Det är en komposition för män som söker sin egen väg och kanske redan har hittat den. Attraktiv. Självsäker. Autonom.

White Heaven Beach
White Heaven Beach

”Dance with the waves, move with the sea. Let the rhythm of the water set your soul free.“ Magiskt lockade och fängslade av den oemotståndligt vackra naturen på Whitehaven Beach, en strand på ostkusten av den australiensiska ön Whitsunday Island, överväldigas Chris und Criss av samtidigt spänning och ro, ett tillstånd som snart övergår i en känsla av djup rörelse och fridfull tacksamhet. Om öns doftminnen skulle översättas till färger vore de kristallturkos, kvartssilver, ultramarin och lyckorött. Rena, tidlösa och obeskrivligt vackra. Detta unika färgskådespel har Chris och Criss lyckats fånga i sin nya doftduo WHITE HEAVEN BEACH.

KEEP CALM AND LOVE SYLT
Keep Calm and Love Sylt

Livet på ön Sylt innebär att leva i harmoni och samklang med naturen. Den som kommer hit förlorar känslan av tid, finner sitt inre lugn och njuter av de vackraste stundernas mångfald. Chris och Criss älskar att varva ner på Sylt och ladda kreativ energi genom att ge sig hän åt den positiva känslan av att sakta ner och ta sig tid att fundera över nya idéer. KEEP CALM AND LOVE SYLT är deras personliga kärleksförklaring till sin älsklingsö, platsen där de har upplevt oförglömliga stunder och känslor. Personliga minnen utgör grunden för fem olika dofter som speglar öns vackraste fasetter.

 

Med hjärtat i söder - inspirationen

När glamour ingår en förening med parfym skapas något unikt: GLAMFUME! Chris och Criss är en mor och dotter som båda älskar dofternas värld. Alla erfarenheter och intryck de samlat under otaliga resor väckte en önskan att förvandla all denna inspiration till äkta doftupplevelser. Därför riktade mor och dotter blickarna mot världens parfymhuvudstad Grasse och började ett samarbete med två av stadens mest erfarna parfymörer för att skapa doftkollektionerna GLAMFUME. Båda delar samma övertygelse: ”Vi kommer att investera vår kärlek och vår passion i doftkollektioner för att berika, skämma bort och förtrolla doftälskare med extraordinära doftupplevelser!”

Illustration

Glamfume