22%* rabatt på många artiklar

Menu

Parfumdreams

GLAMFUME

WHITE HEAVEN BEACH

”Dance with the waves, move with the sea. Let the rhythm of the water set your soul free.“ Magiskt lockade och fängslade av den oemotståndligt vackra naturen på Whitehaven Beach, en strand på ostkusten av den australiensiska ön Whitsunday Island, överväldigas Chris und Criss av samtidigt spänning och ro, ett tillstånd som snart övergår i en känsla av djup rörelse och fridfull tacksamhet. Om öns doftminnen skulle översättas till färger vore de kristallturkos, kvartssilver, ultramarin och lyckorött. Rena, tidlösa och obeskrivligt vackra. Detta unika färgskådespel har Chris och Criss lyckats fånga i sin nya doftduo WHITE HEAVEN BEACH.

White Heaven Beach
KEEP CALM AND LOVE SYLT

Livet på ön Sylt innebär att leva i harmoni och samklang med naturen. Den som kommer hit förlorar känslan av tid, finner sitt inre lugn och njuter av de vackraste stundernas mångfald. Chris och Criss älskar att varva ner på Sylt och ladda kreativ energi genom att ge sig hän åt den positiva känslan av att sakta ner och ta sig tid att fundera över nya idéer. KEEP CALM AND LOVE SYLT är deras personliga kärleksförklaring till sin älsklingsö, platsen där de har upplevt oförglömliga stunder och känslor. Personliga minnen utgör grunden för fem olika dofter som speglar öns vackraste fasetter.

Upptäck nu

Med hjärtat i söder - inspirationen

När glamour ingår en förening med parfym skapas något unikt: GLAMFUME! Chris och Criss är en mor och dotter som båda älskar dofternas värld. Alla erfarenheter och intryck de samlat under otaliga resor väckte en önskan att förvandla all denna inspiration till äkta doftupplevelser. Därför riktade mor och dotter blickarna mot världens parfymhuvudstad Grasse och började ett samarbete med två av stadens mest erfarna parfymörer för att skapa doftkollektionerna GLAMFUME. Båda delar samma övertygelse: ”Vi kommer att investera vår kärlek och vår passion i doftkollektioner för att berika, skämma bort och förtrolla doftälskare med extraordinära doftupplevelser!”

Vår service

** Detaljerade rabattvillkor hittar du i ditt personliga välkomstbrev

*Kontant utbetalning är ej möjlig, kan ej kombineras med andra erbjudanden. Gäller t.o.m. 17.06.2024, gäller ej på Sale-artiklar, presentkort, märkena Acqua di Parma, Bond No. 9, Chanel, Drunk Elephant, Eisenberg, Kilian Paris, Rituals, Rosendo Mateu och artiklar som refereras till lyx. Inget minsta beställningsvärde. All typ av kommersiell spridning är förbjuden. Parfümerie Akzente GmbH, VAT-nr DE813307548 AG Stgt. HRB 581012

Betalningssätt


Prisad shopping

Handla säkert

Frakt partners

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube