Ansiktsmasker

439 Artikel
1472
5/5 baserat på alla kundbetyg

Uppfriskande ansiktsmask: Egentid och vård samtidigt

Om din hud är torr, ansträngd, fet eller oren: Vid regelbunden användning kan en ansiktsmask bidra till att hudbilden förbättras långsiktigt. Det räcker att använda den en till två gånger i veckan. Den positiva bieffekten: För många innebär hudvård en avkopplande paus från den ofta hektiska vardagen.

Fuktgivande ansiktsmask för torr hud

I vardagen är vår hud utsatt för yttre påfrestningar. Till dessa räknas miljöfaktorer, som skadligt UV-ljus eller partiklar, men även stress, makeup eller ohälsosam kost. Om inte huden får tillräcklig vård och inte har någon möjlighet att regenereras, kan den bli torr med tiden. Så vad ska man göra om man vill ha en strålande hud som får oss att se pigga och yngre ut?

Huden bör regelbundet förses med fukt. Det är särskilt viktigt när vi blir äldre, så att vi behåller den naturliga fräschören och hudens lyster. Med tiden minskar nämligen den naturliga fukttillförseln och vår hud blir beroende av hjälp.

Ett bra sätt att ge huden värdefulla näringsämnen är att använda masker. Fuktgivande ansiktsmasker för torr hud innehåller ofta hyaluron, som även förekommer naturligt i vår kropp. Hyaluron har förmågan att öka och bibehålla hudcellernas fuktnivåer.

Välgörande masker för ansiktet

Ansiktsmasker är en perfekt paus från stress i arbetet eller privata åtaganden – riktig egentid. Den som regelbundet tar sig tid att lägga en ansiktsmask får ett större välbefinnande. Det finns en passande mask för alla smaker och tillfällen:

Lika individuell som huden själv är, är även produkturvalet av vårdande ansiktsmasker. Kombinationen av flera verksamma ämnen bör alltid överensstämma med de aktuella hudvårdsbehoven. Viktigt att tänka på är vilka påfrestningar huden utsätts för, i vilken ålder masken används och om den ska användas på morgonen eller kvällen.

Beställ ansiktsmask online hos parfumdreams

Hos parfumdreams kan alla hitta den rätta ansiktsmasken för en välgörande paus och en välvårdad hudbild. Sortimentet består av näringsrika krämmasker och praktiska peel off-masker från olika tillverkare, som till exempel ansiktsmasker från Lancôme, Kiehl‘s, Sisley eller BABOR. På så sätt kan våra kunder välja de verksamma ämnen som passar just deras hud och vårda den på bästa möjliga sätt.