Spara 25%* på dina vårfavoriter

Menu

Parfumdreams

Collistar: Kosmetika från modemetropolen Milano

Namnet Collistar har sedan grundandet 1982 kommit att bli ett av Italiens mest omtyckta kosmetikamärken. Italienarna är lika kritiska som anspråksfulla och går alltid efter hög kvalitet.

Collistar med visionen ”Made in Italy”

Nuförtiden har kvalitetsstämplar som ”Made in Italy” fått en ny betydelse. Collistar marknadsför sin kosmetika med att samtliga produkter har tillverkats på den italienska halvön.

Företaget Collistar i Milano beskriver sin mission på följande sätt: Att framhäva personens unika drag och skönhet på ett enkelt och spontant sätt. Allt ska göras utan regler och konventioner.

Till denna mission hör innovativa sammansättningar som bygger på hållbara italienska ingredienser. Ständiga kvalitetskontroller gör Collistar till det ledande märket i skönhetsbranschen. Collistar uppskattas av kvinnor och män i alla åldrar med sitt breda utbud av kosmetikaprodukter.

  • Collistar ansiktsvård: De vårdande ansiktsprodukterna från Collistar består av fuktgivande krämer, uppstramande serum och skonsamma rengöringsprodukter. Sammansättningarna har utvecklats på ett omsorgsfullt sätt för att skydda huden och revitalisera den. Med högkvalitativa ingredienser som hyaluronsyra, vitaminer och naturliga extrakt ger produkterna en fräsch och strålande hy.
  • Collistar hårvård: Hårvårdsprodukterna från Collistar erbjuder intensiv vård och stylingmöjligheter för alla hårtyper. Från fuktgivande schampo och balsam till närande hårmasker och leave-in-produkter – sammansättningarna är avsedda att stärka, reparera och tillföra glans till håret.
  • Collistar vårdande produkter för män: Även män kan få hjälp från Collistar. Denna vårdande serie består av specialutvecklade produkter för mäns hud. Från uppfriskande rengöringsgel till fuktgivande krämer och uppiggande aftershave – Collistar erbjuder produkter som riktar sig speciellt till mäns hud.
  • Collistar kroppsvård: Kroppsvårdsprodukterna från Collistar skämmer bort hela kroppen. Produkterna från Collistar – allt från närande kroppslotioner och vårdande oljor till revitaliserande duschgel och uppiggande deodoranter – ger en mjuk och smidig hud med en behaglig doft.
  • Collistar solskydd: I soliga Italien är högkvalitativt solskydd mycket viktigt. Collistars produkter skyddar huden mot solskador. Det breda utbudet med solkrämer, solsprayer och after sun-produkter ger tillförlitligt skydd mot UV-strålning och hjälper till att motverka för tidigt åldrande av huden. Sammansättningarna är vattenfasta, lätta att applicera och drar snabbt in i huden.

Makeupen från Collistar ger en felfri hy, uttrycksfulla ögon och förföriska läppar. Produkterna från Collistar – från foundation och concealer till ögonskugga, mascara, läppstift och rouge – består av ett stort urval färger och texturer så att du kan skapa din önskade look. Sammansättningarna håller länge, har hög hudtolerans och möjliggör ett professionellt makeupresultat.

Köp Collistar hos parfumdreams

Parfumdreams är platsen för högkvalitativ kosmetika från Collistar och över 900 andra toppmärken. Fördelarna med parfumdreams är den otroliga mångfalden och de fördelaktiga priserna – beställ nu.

Vår service

** Detaljerade rabattvillkor hittar du i ditt personliga välkomstbrev

Rabatten är direkt avdragen på artikeln och gäller bara på utvalda artiklar. Det behövs ingen kod. Gäller t.o.m. 22.04.2024.

Betalningssätt


Prisad shopping

Handla säkert

Frakt partners

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube