Parfym och Butik från Christina Aguilera

Den amerikanska sångerskan började sin framgångsrika karriär med att sjunga ledmotivet till en teckn… Ta reda på mer!

Christina Aguilera Parfym och Butik

Den amerikanska sångerskan började sin framgångsrika karriär med att sjunga ledmotivet till en tecknad film. Efter det låg hela musikbranschen framför hennes fötter och nu har hon flera album med listettor över hela världen. Christina Maria Aguilera föddes den 18 december 1980 i New York och drömde redan som barn om att få sjunga på de stora arenorna runtom i världen. År 1991, då hon var elva år, vann hon sin första talangtävling i USA och fick framföra nationalsången framför en stor publik på en arena. Åtta år senare, år 1999, kom hennes första singel ut på marknaden och blev snabbt till en sommarhit. Nu har hon släppt sitt tredje album som likasom de andra också är en stor framgång. Hon är dock inte bara en talang i musikbranschen, utan har också nyligen lanserat sin första egna doft.

Visste du redan Innehåll

Christina Aguileras parfymer

Namnet Christina Aguilera förknippas framförallt med musik och filmer, men den vackra blonda amerikanskan är även en framgångsrik producent av mode och parfym. Hon vet inte bara vad kvinnor vill ha, utan även hur hon bäst presenterar det. Hennes märke är feminint och sexigt vilket även framgår av flaskornas snygga design. Flaskorna, som hon gärna dekorerar med en svart topp, har en smäcker men kurvig form. Men precis som man väntar sig av en stilikon ger hon alltid sina dofter en ny look och en unik framtoning.

Stimulerande kvinnliga och framgångsrika – Christina Aguileras doftlinjer

Redan den första Aguilera-parfymen var en stor succé som fick första pris i en tysk dofttävling. Denna följdes av flera lika framgångsrika parfymer som har förändrats en smula under årens lopp. Efter den första, i det närmaste fräcka doften, bytte hon riktning för att istället skapa sensuella och eleganta noter. Parfymen Red Sin är ett bra exempel på detta. Den typiska flaskan, fylld med ett rosaskimrande innehåll, är dekorerad med en röd topp och svart rosett. De blommiga essenserna är rött äpple kanel och röd cyklamen medan basnoten utgörs av röd ingefära och sandelträ. Denna doft är naturlig, orientaliskt blommig och sensuell, vilket tydligt framgår av ingredienserna. Om du väljer denna parfym, rekommenderar vi att du även köper deodoranten, duschgelen och kroppslotionen, för en riktigt himmelsk känsla.

Den senast lanserade parfymen är Touch of Seduction, en doft i en flaska med smäcker siluett. Denna eau-de-parfum, som även finns i flaskor på 100 ml, är uttalat söt och ljuvlig. När vita fresior, söta hallon och litchi förenas med rosor, kan detta ge upphov till en extra mjuk och kvinnlig parfym. Sandelträ i basnoten säkerställer med sina lätt kryddiga klanger för att doften inte blir för söt och mysken ger parfym en viss sex-appeal. Mysk, som tidigare utvanns ur djur, framställs idag industriellt. Detta doftämne är egentligen ett lockämne med en sexuellt stimulerande effekt och späckad med feromoner. Denna egenskap drar parfymerar nytta av i sina kreationer. Parfymer som ska ha en attraherande effekt innehåller alltid en liten mängd av denna essens.

Christina Aguilera-parfym – rena drömmen som presentset!

Kvinnor som älskar Christina Aguileras parfymer vill gärna dofta av dem från topp till tå. Och varför inte, trots allt kan man utöver dofter även köpa kroppsvårdsartiklar från samma märke. Hos oss finns det mycket att välja mellan, oavsett om du bestämmer dig för Christina Aguileras presentset eller föredrar att sammanställa ett på egen hand. Kanske med duschgelen Woman, kroppslotionen Unforgettable eller deodoranten Aerosolspray från Christina Aguilera. Sammanställ en skräddarsydd doftdräkt, med hjälp av våra förmånliga storlekar och set. Finessen med det är att du kan välja olika storlekar på flaskorna och på så vis inte bara spara pengar, utan även alltid ha din favoritparfym inom räckhåll!