Läppbalsam

115 Artikel
130
4,5/5 baserat på alla kundbetyg

Läppbalsam: Bästa läppbalsam för nariga läppar

Ett återfuktande läppbalsam klarar mer än vanliga, vårdande läppstift. Det beror på att det innehåller näringsrika ingredienser som lägger sig som en skyddande film över läpparnas känsliga hud. Läppbalsamet främjar läpparnas regenerering även om de redan har lätta skador. Läppbalsam gör störst nytta på torra, nariga läppar.

Återfuktande läppbalsam för torra läppar

Vinterns kyla utomhus och torra inomhusluft irriterar huden. Det märks inte minst på läpparna. Läpparna blir torra, stramar och i värsta fall kan de spricka och göra ont. Därför är intensivt vårdande produkter extra viktiga under vinterhalvåret.

Efter en dos välgörande produkter känns läpparna mjuka och smidiga igen. Men ett läppbalsam ökar inte det allmänna välbefinnandet bara vintertid. Du har nytta av dessa vårdande produkter året om, så de är alltid bra att ha i väskan.

Läppbalsam för nariga läppar

Ett läppbalsam är mycket krämigare än vanliga vårdande läppstift. Du kan köpa ditt balsam i tub, på burk eller som ett stift. Tvätta alltid händerna först om produkten ligger i en burk eller tub så att du applicerar den med rena händer.

Men det är en ren smaksak vilken typ du föredrar. När du är på språng passar ett vårdande stift perfekt för att bättra på läpparnas vård. Läppbalsam på burk har däremot en krämig textur som är lätt att applicera generöst på läpparna. Båda innehåller dock samma ingredienser och uppnår samma resultat.

Ingredienserna i dessa högkvalitativa produkter lägger sig som en skyddande film på läpparna. Det utmärkande för ett läppbalsam är den höga andelen fett. Läppbalsamet innehåller mycket mer fett än andra produkter. Och för en intensiv vård gäller ju mer fett, desto bättre.

Efter appliceringen känns läpparna smidiga och ser mindre nariga ut. Ett läppbalsam skyddar läpparna mot skadlig miljöinverkan och förebygger nya skador. Den höga andelen fett ger läpparna glans och gör att de ser fylligare ut. Så du kan förvänta dig både en intensiv regenerering och en fyllig pussmun om du använder produkten.

Balsam för läpparna med en välgörande sammansättning

Läpparnas hud är mycket känslig. Därför fungerar inte vilken hudkräm som helst på läpparna. parfumdreams erbjuder en lång rad vårdande produkter från kända tillverkare. Dessa är speciellt framtagna för läpparna och förebygger därmed risken för hudirritation.

Utöver fett innehåller dessa produkter även andra vårdande ingredienser, det finns exempelvis läppbalsam med SPF. Vårdande ingredienser som ingår i ett läppbalsamkan vara:

  • sheasmör
  • jojobaolja
  • kokosolja
  • bivax

Tillverkare av högkvalitativa produktserier strävar efter att det som hamnar i balsamen, och därmed på dina läppar, i första hand har ett naturligt ursprung. Därför kan det löna sig att läsa igenom innehållsförteckningen. Med hjälp av den kan även du med känslig hy eller allergier hitta ett läppbalsam som passar dig.

Köp läppbalsam på nätet hos parfumdreams

Det är inte bara ansiktets hy som behöver vård och omsorg, det behöver läpparna också. Våra läppar har ju stor betydelse för hur vi uppfattas av andra i vår omgivning. parfumdreams har ett stort utbud läppbalsam så att du kan möta omvärlden med ett strålande leende. Och du kommer att få en ny favoritprodukt i hudvårdsrutinen.