Lip-plumper

15 Artikel
38
4,5/5 baserat på alla kundbetyg

Lip plumper: för fylliga, smidiga läppar

Önskar du att du hade fylliga, oemotståndliga läppar eller en sensuell kyssmun? Förr i tiden var den enda alternativet kosmetisk kirurgi. Ett ofarligt alternativ till att injicera botox, hyaluron och andra fillers är så kallade lip plumpers. Produkterna finns som läppstift eller läppglans och det tar bara några sekunder för dessa lip boosters att trolla fram färg och fyllighet. Hemligheten är upplumpande molekyler eller stimulerande ingredienser som försiktigt får dina läppar att svullna läppar utan att det ser onaturligt ut.

Vad är en lip booster?

Lip plumpers är särskilda skönhetsprodukter som innehåller speciella ingredienser för att läpparna ska se större och fylligare ut. De innehåller dessutom vårdande ämnen som vårdar och skyddar det känsliga läppartiet. Dessa förebygger sprickor, torra läppar och fina linjer. Lip boosters finns som:

Till klassikerna hör läppstift och läppglans som ger dina läppar en aning färg eller en intensiv nyans i din favoritfärg utöver själva boostereffekten. Dina läppar blir genast mjukare, fylligare och sensuellare efter appliceringen.

Upplumpande serum, läppbalsam eller vårdande stift för läpparna utan färgpigment har en mer subtil effekt. De vårdar läpparna med värdefulla oljor som avokado- och jojobaolja, förbättrar hudens elasticitet och hindrar den att torka ut. Samtidigt gör de läpparna smidigare och ger dem ett lätt skimmer. Produkter med hyaluronsyra och vitamin E ger huden långvarig fukt och jämnar ut fina linjer.

Så här fungerar lip boosters

En lip booster börjar verka direkt efter appliceringen. Den innehåller ingredienser som kanel, peppar, ingefära, mentol och chili. Dessa ingredienser ökar blodcirkulationen i läpparna så att de svullnar lätt. De hjälper även huden i läpparnas övre skikt att lagra mera fukt. Det gör att dina läppar ser fylligare och mörkare ut efter användning samtidigt som de får en tydligare kontur. Du får en lätt stickande känsla direkt efter appliceringen, men den försvinner fort. Den är ett tydligt tecken på att din lip booster fungerar.

Många tillverkare använder inte bara aktiva ingredienser som främjar blodcirkulationen, utan även upplumpande molekyler som kollagen eller hyaluronsyra. Dessa lip plumpers har mikrofina partiklar som tränger in i huden och återfuktar läpparnas yta. Det innebär att upplumpningseffekten är intensivare och håller upp till en hel dag. Läpparna känns mjukare och fastare efter användningen. Även dessa produkter ger en lätt stickande känsla. Tack vare milda ingredienser kan de även användas av personer med känslig hud.

Tips: Ett alternativ till produkter som innehåller upplumpande molekyler och ingredienser som främjar blodcirkulationen är läppglans och lip boosters med en optisk effekt. De innehåller ljusreflekterande glitterpartiklar som får dina läppar att se större och fylligare ut.

Vad ska du tänka på när du använde en lip plumper?

Det är viktigt att du är så noggrann som möjligt när du applicerar produkten. Undvik att produkten kommer i kontakt med huden utanför läpparna, eftersom den i så fall också kommer att svullna. Om effekten avtar efter ett tag kan du applicera mer produkt om det behövs. För att undvika irritation bör du dock bara använda din lip plumper enligt tillverkarens instruktioner och inte varje dag.

Tips: Om du har torra, spruckna eller skadade läppar ska du avstå från ämnen som chili, peppar och mentol eftersom de irriterar läpparna. Då är lip boosters med glitterpartiklar, kollagen och hyaluronsyra snällare mot läpparna. De återfuktar och innehåller ingredienser som bygger upp skadade läppar.

Köp din lip plumper hos parfumdreams

Upptäck det stora utbudet lip boosters hos parfumdreams. Perfekt framhävda läppar är pricken över i:et oavsett vilken makeup du föredrar. Om du känner för mer färg kan du använda lip plumpern tillsammans med ditt favoritläppstift.