Bestseller
for her
all of me NARCISO

Narciso Rodriguez parfym

421
4,5/5 baserat på alla kundbetyg

Narciso Rodriguez parfym – unika doftkreationer för varje smak

Parfym från Narciso Rodriguez står inte bara för livsglädje och finess, utan även för stil och sensualism där varje parfym är som en doftsymfoni. Den amerikanska modedesignern med kubanska rötter arbetar gärna med klassiska essenser för att presentera dem på ett nytt och framför allt modernt sätt. Därmed skapar han ständigt nya doftkreationer som skiljer sig markant från andra tillverkares parfymer.

Bekanta dig med Narciso Rodriguez och upplev en helt ny doftvärld

Varje Narciso-parfym har inspirerats av naturen. Då använder han sig av hela doftskalan, vågar experimentera och hittar fantastiska aromkompositioner. Utöver lätta, rena dofter finner du även intensivt doftande parfymer i hans utbud. Narciso Rodriguez lyckas på så sätt ständigt släppa nya, fascinerande parfymversioner.

  • Narciso Rodriguez damparfymer: Varje parfymflaska utstrålar absolut exklusivitet. Men det är innehållet som förtrollar. Narcisos utgångspunkt är traditionella ingredienser som är välkända och beprövade. Sedan blandar han dem med ovanliga essenser för att skapa sagolika doftupplevelser. Han kan exempelvis blanda mysk med bulgarisk ros eller vit jasmin för att skapa en blommig doft. Om doften ska vara mer distinkt använder Narciso tonkaböna, ceder eller vetiver, för att ta fram en doft utan like.
  • Narciso Rodriguez herrparfymer: Narciso Rodriguez parfymer för män är både sensuella och maskulina. Även i dessa använder han gärna mysk som blandas med ambra och en doft av röda bär eller blommiga noter. Resultatet är intressanta dofter som framhäver maskulinitet. Men dofterna är inte bara maskulina, de är fräscha, aromatiska och distinkta också.

Varje Narciso Rodriguez-parfym har sin unika karaktär. Dessutom sitter doften länge och står därför för toppkvalitet. Även om designerns flaska ofta är enkel och minimalistisk är dofterna alltid ”här och nu” och ger dig stunder av sann njutning.

Fördjupa dig i Narciso Rodriguez parfymuniversum

Alla produkter som släpps av begåvade konstnären är eldiga och intressanta. Narciso Rodriguez strävar inte bara efter att förena Latinamerikas passion i sina dofter och vårdande produkter. Han använder också orientens mångfald eller essenser från tropikerna för att skapa nya, moderna parfymer.

Alla parfymer och alla kroppsvårdsprodukter innehåller uteslutande högkvalitativa, utsökta ingredienser som säkerställer en berusande doftupplevelse. Förpackningarna kan visserligen verka väldigt enkla vid första anblicken, men de sticker ändå ut direkt. Det beror på förpackningarnas enhetliga, dämpade färger och rena linjespråk som utstrålar absolut prestige.

Även om produkterna snarare är stilrena än pompösa väcker de genast köparnas intresse. Smarta färgval och ett rent, tydligt teckensnitt gör det omöjligt att missa produkterna. Det är därför den totala kompositionen har en inspirerande effekt på både kvinnor och män och väcker deras nyfikenhet.

Upptäck Narciso Rodriguez parfym på nätet – hos parfumdreams

En doft av mysk kombinerad med pudriga, exotiska eller kryddiga accenter väntar på dig i eleganta flaskor. Om du vill bekanta dig med dessa unika dofter kan du köpa du parfymer från Narciso Rodriguez hos parfumdreams. Upptäck klassiska och nya doftklassiker från en helt annan sida – för doftresor du kommer att minnas länge.