Aroma diffuser

23 Artikel
47
5/5 baserat på alla kundbetyg

Köp doftspridare online - wellness för hemmet

Doftspridare skapar inte bara ett behagligt rumsklimat i hemmet, utan stimulerar samtidigt sinnena. Därför är doftanordningar en underbar möjlighet att få en kort paus från vardagsstressen med ett knapptryck, både i hemmet och på arbetsplatsen.

Bättre avkoppling med doftspridare

Rumsdoftspridare ger en varm, trivsam och hemtrevlig känsla inom hemmets väggar. Doftspridare gynnar även det limbiska systemet, ett område i hjärnan. Så fort vi känner en doft omvandlas den till känslor i det mänskliga nervsystemet. Om vi t.ex. känner en träig not, utlöser denna doftgrupp bestämda känslor som trygghet hos oss. För att bättre kunna koppla av med hjälp av en doftspridare är därför välkända doftnoter alltid ett bra val.

Doftspridare för en välgörande atmosfär

Med en doftspridare skapar du en behaglig atmosfär i hemmet och möts av en välgörande doft så fort du går in i rummen. De elektriska doftanordningarna avger regelbundet vattenånga som höjer luftfuktigheten i rummet. För att doften ska fördelas i rumsluften vid avdunstning fungerar doftspridaren extra bra med en kombination av vatten och eteriska oljor. Även en aromaolja kan användas. Förutom att förbättra inomhusklimatet skämmer den framför allt bort sinnena.

Populära rumsdofter för doftspridare

För en avkopplande effekt är inte bara doftgruppen viktig, utan även själva oljan. Alla doftspridarepassar inte för eteriska oljor från naturen. Inte sällan fungerar rumsdoft spridare exempelvis bara med vattenlösliga oljor.

Följande doftnoter är extra populära för doftspridare:

  • Doftspridare för avkoppling: Vanilj, ros, gran eller citronmeliss anses särskilt lugnande. Lavendel anses även ha en sömnbefrämjande effekt.
  • Doftspridare med sinnlig doftnot: För en romantisk myskväll passar aromaoljor med kanel eller sandelträ.
  • Doftspridare för en uppfriskande känsla: Citrusdofter som grapefrukt, citron eller apelsin piggar upp och gör dig på gott humör
  • Doftspridare för mer koncentration: Citron har inte bara en energirik uppfriskande kick, utan aktiverar även koncentrationen.
  • Doftspridare för neutralisering: För detta passar en aromaolja med eukalyptus.

Det räcker med att hälla ett par droppar av aromaoljan i doftspridaren, så att doften inte blir för intensiv.

Upptäck det stora utbudet av doftspridare hos parfumdreams

Det breda sortimentet i parfumdreams webbshop erbjuder ett stort urval av doftspridare . Förutom de förstklassiga doftanordningarna från det bayerska familjeföretaget Primavera finns även eleganta doftspridare från Yankee Candle att upptäcka. Med olika modeller skämmer du bort dina sinnen dygnet runt med din favoritdoft i hemmet.

Beställ doftspridare till billiga priser online hos parfumdreams Upptäck doftanordningar

Ofta förknippar vi känslor med bestämda dofter. Därför är doftspridare idealiskt för att skapa trivsamma stunder i hemmet. Hos parfumdreams kan du välja mellan olika doftspridare från ett brett sortiment. Beställ dina favoriter till billiga priser online.