Vaniljparfymer

310 Artikel
15700
4,5/5 baserat på alla kundbetyg

Parfym med vanilj – varm, söt och ljuvlig

Parfymörerna använder den intensiva, söta och ljuvliga vaniljdoften när de skapar orientaliska, sensuella och mjukt doftande kompositioner. Doftnoterna av vanilj kan ha en både lugnande och uppiggande effekt. De ger varje parfym en exotisk aura. Därför kan doften av vanilj berika både en damparfym och en herrparfym. Dessutom har vaniljdoften en uppiggande effekt på kroppens egen produktion av serotonin, och denna substans kan som bekant höja lyckonivån.

Vaniljparfym för dam – en fest för sinnena

Parfymer med vanilj passar med sina ljuvliga och söta aromer perfekt till blommiga och fruktiga kompositioner. Det bästa exemplet på detta är Armani Code Femme, där mjuk vanilj från Madagaskar intensifierar noterna av fräscha apelsinblommor, pomerans och jasmin. Den fina essensen av värdefull arabisk jasmin från Indien skapar en sensuell, feminin aura i denna vaniljparfym för dam.

Du får en orientalisk doft, som ger ett löfte om hemlighetsfull sensualitet när du sprayar på dig Prada Candy Night. Den varma, söta och oemotståndliga doften har en romantisk aura som passar fantastiskt bra för kvälls- och nattliga äventyr. Milda apelsinessenser förenar sig med kakao, karamell, mysk och såklart en ljuvlig touch av vanilj.

Med den blommigt träiga Valentino Voce Viva framhäver varje kvinna sin strålande kvinnlighet. Sprudlande bergamott, fruktig gyllene gardenia och doftande essenser av apelsinblommor och jasmin förenar sig och landar i en fräsch och utsökt doftbukett. En träig-mineralisk basnot som accentueras av en not av vanilj ramar in den här kompositionen perfekt. Denna tidlösa vaniljparfym för dam har potential att bli en äkta klassiker som hänför självständiga och självsäkra kvinnor.

Vaniljparfym för herr – ljuvlig styrka

Vaniljparfymer för herr är av det ovanligare slaget eftersom doftriktningen går åt det ljuva hållet. Men en upptäcktsfärd i den ljuva doftvärlden kan röja en och annan överraskning. Den söta-citrusaktiga Valentino Yellow Dream imponerar med en elegant, harmonisk komposition. Den accentuerar bärarens maskulina sidor med sina lekfulla toppnoter av mandarin och ananas, som sedan kontrasteras med cederträ, den fina doften av vanilj samt en kryddig touch av pepparkaka.

Vaniljdoft utan kompromiss – kreativ unisexparfym

I unisexparfymen Margiela Whispers In The Library förenar sig den fina vaniljdoften med aromatiska kryddiga och träiga noter till en ovanlig och imponerande komposition. Dessa doftnyanser för tankarna till anrika gamla bibliotek med bokhyllor fyllda av värdefulla luntor, manuskript och stora boksamlingar. Doften av vanilj ger eau de toiletten en diskret sensualitet och oemotståndlig karaktär.

Upptäck vaniljparfymer med spännande och ljuvliga doftnoter, som förmedlar både en avslappnad och positiv livskänsla. Beställ nu online hos parfumdreams.