Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få exklusiva rabatter, experttips och mer!

Menu

Parfumdreams

Läppmasker

7 Artikel

Läppmasker – välgörande vård för det känsliga munpartiet

Vid hudvård ska du ofta undvika att applicera produkten på läpparna, eftersom läpparnas hy är så mycket känsligare är ansiktets. Då är det ju extra bra att det numera finns mängder med produkter som är särskilt framtagna för detta känsliga område. För smidiga läppar och en förförisk kyssmun. Välgörande läppmasker ger läpparna den vård de så väl förtjänar.

Skäm bort dina torra läppar med en mask

Vissa faktorer i vår miljö kan torka ut läpparna. Det märks i synnerhet på vintern när det är kallt och torrt utomhus medan det är varmt och torrt inomhus. Läpparna kan dock bli torra under resten av året också. UV-strålning, stress och för lågt vätskeintag är andra faktorer som kan torka ut läpparna. Då behöver munpartiet intensiv vård.

Skäm bort dina torra läppar med en läppmask och se fram emot en len, mjuk kyssmun. Det är en bra anledning att ta med denna typ av vård i din hudvårdsrutin. De flesta läppmaskerna innehåller närande hyaluronsyra som tillför läpparna fukt. Perfekt för torra läppar, med andra ord. Eftersom maskerna vanligtvis innehåller höga koncentrationer av näringsämnen känns läpparna plumpade och välvårdade efter användning.

Läppmask: som mask eller kräm?

Läppmasker finns både som masker du lägger på läpparna eller som kräm. Vilket typ som är bäst beror helt och hållet på vad du själv föredrar.

  • Läppmask i maskform : Masken läggs på läpparna och ska ligga kvar under den rekommenderade tiden. Den är mycket lätt att använda eftersom masken inte glider av. Hur länge masken ska verka varierar från tillverkare till tillverkare, men det brukar vara cirka 15 minuter.
  • Läppmask i krämform: Krämen appliceras antingen med fingret eller med en pensel. Även denna typ av mask ska verka i flera minuter. Alternativt kan man även applicera tunt och låta verka över natten.

Det tar lite längre tid att applicera en kräm än att lägga på en mask. Därför passar den bättre att appliceras innan du går och lägger dig så att den kan verka medan du sover. Båda typerna innehåller välgörande ingredienser och har likvärdig kvalitet och effekt. Näringsrikt sheasmör, vårdande bivax eller fuktgivande hyaluronsyra ger din dagliga hudvård en boost.

Så här använder du läppmasken rätt

Det är avgörande att du använder läppmasken rätt för att den ska ha bäst effekt. Applicera den helst direkt efter ansiktsrengöringen.

  1. Steg 1: Lägg antingen masken eller applicera krämen på rena, torra läppar.
  2. Steg 2: Låt läppmasken verka i 15 till 20 minuter. Exakt information står i anvisningarna som följer med förpackningen.
  3. Steg 3: Tvätta bort eventuella produktrester med ljummet vatten eller torka försiktigt av dem med en bomullsrondell.

Du kan även använda läppmasken över natten så att ingrediensernas välgörande effekt har längre tid att verka. Då vaknar du nästa morgon med välvårdade läppar som är preppade för dagens makeup. Använd läppmask regelbundet för att hålla läpparna fina så länge som möjligt.

Köp läppmask på nätet hos parfumdreams

De som redan använder läppmask regelbundet kan knappast tänka sig att sluta med dem. Ge ditt munparti den uppmärksamhet det förtjänar, och få förföriska, fylliga, lena läppar. Hos parfumdreams finns flera olika läppmasker att välja bland så att du hittar just den vårdande produkt som passar dina behov bäst.

Vår service

** Detaljerade rabattvillkor hittar du i ditt personliga välkomstbrev

Betalningssätt


Prisad shopping

Handla säkert

Frakt partners

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube