COSRX

Cosrx kosmetik: Modern exklusiv kosmetik med tradition

Cosrx är ett ungt kosmetikamärke från Korea som på kort tid har gjort sig ett namn på skönhetsscenen. Cosrx satsar på minimalistiska och så naturliga ingredienser som möjligt för vård av känslig hud. Istället för vatten använder Cosrx extrakt av aloe vera som är känt för sin läkande verkan.

Företagsnamnet har valts med omsorg: ”Cos” står för kosmetik, ”rx” är en förkortning för medicinska recept. Tillsammans utgör denna förening det koreanska företagets vision om att utveckla hälsosamma och naturliga ingredienser med modern minimalism för att ge irriterad och känslig hud närande vård.

Cosrx: Koreansk ansiktsvård för en jämn hudton

Cosrx förkroppsligar den traditionsrika koreanska hudvården och förenar den på ett skickligt sätt med lämpliga produkter som berikats med växtbaserat vatten som vitpilsbarkvatten eller saften från aloe vera. Traditionellt innehåller den koreanska hudvårdsrutinen för den typiska porslinshuden åtta till tio olika steg. Varje steg fungerar som en förberedelse för nästa steg. Denna ”layering”, som det kallas på fackspråk, omfattar förutom grundlig rengöring även intensiv vård av huden.

Just för den traditionsrika ansiktsvårdrutinen har Cosrx specialprodukter som rengöring, ansiktsvatten, Cosrx serum och essens, fuktkräm och Cosrx ansiktsmasker i sitt sortiment. Varje Cosrx-produkt är anpassad för olika hudtyper och fungerar på så sätt målriktat.

Köp Cosrx kosmetik online hos parfumdreams

Effektiv ansiktsvård från Korea hittar du hos parfumdreams. Antingen du vill ha lotioner, geler, serum eller ampuller, så har Cosrx en produkt som passar dina hudbehov. Dessutom är hudvårds- och rengöringsprodukterna från Cosrx fria från mineraloljor, parfymer, parabener, silikoner och djurförsök och passar därför också bra för känslig hud.