JOICO

13
5/5 baserat på alla kundbetyg

Joico-produkter med system

Märket Joico är ett typexempel på hur mycket man värdesätter hårvård i USA. Ett team med visionärer, kemister och frisörer grundade Joico redan 1975 i Valencia, en liten ort i utkanten av Los Angeles. Därifrån har Joico erövrat världen med innovativa produkter – en typisk amerikansk framgångsberättelse.

Joico: för professionella stylister

Redan från början hade Joico en vision: Grundarna ville utveckla hårvårdsprodukter som inte bara vårdar håret. De ville istället främja frisörernas kreativitet och på så sätt stärka kundernas självförtroende. Det var ett stort åtagande i det tuperade hårets tidsålder.

Men konceptet fungerade. Idag är Joico hårvård känt över hela världen för innovativa sammansättningar och patenterade ingredienser. Redan samma år som företaget grundades gjorde de sig kända för att vara det första företaget som använder keratin i hårvårdsprodukterna.

Joicos produkter: Verksamma ämnen för alla hårtyper

Företaget Joico har patenterat många komplex med verksamma ämnen. Den senaste höjdpunkten är Defy Damage™: Den utnyttjar SmartRelease™-tekniken, ett unikt tillförselsystem med liposomer. Dessa pyttesmå molekyler slussar in nyponolja, arginin och keratin i håret.

För att tillgodose alla hårtyper har Joico utvecklat följande produktserier.

  • Joico Blonde Life: Blond Life från Joico har utvecklats speciellt för blont, blonderat hår eller slingat hår. Dessa produkter innehåller ingredienser som tamanu- och monoiolja. De slätar ut hårstrukturen och skyddar det mot miljöpåverkan. Produkterna i Blond Life-serien ger håret en strålande glans, gör det lättare att reda ut och förhindrar blekning.
  • Joico Colorful: Joicos produktserie Colorful erbjuder ett brett urval av semipermanenta hårfärger. Färgerna innehåller varken ammoniak eller peroxid. De är lätta att applicera och blanda.
  • Joico Defy Damage: Produktserien Defy Damage från Joico skyddar håret mot värme, kemikalier och miljöföroreningar. Ingredienserna som arginin och moringafröolja tränger in djupt i håret och stärker hårets struktur inifrån.
  • Joico Hydrasplash: Hydrasplash-serien från Joico förser torrt och sprött hår med intensiv fukt. Hyaluronsyra och havskollagen gör håret smidigt och glansigt.
  • Joico Joifull: Produktserien Joifull från Joico vänder sig till tunt och kraftlöst hår. Biotin och veteprotein gör håret mer fylligt och tillför volym utan att tynga ner det. Produkterna stärker håret och motverkar att det tunnas ut.

Många års expertis har lett till flera olika produktserier som du kan lita på. Men det är inte bara hårvården som står i förgrunden: Med serien Joico Style & Finish kan du styla håret perfekt.

Köp Joicos produkter hos parfumdreams

Joicos produkter framställs utan djurförsök. Märket använder miljövänliga förpackningar och hållbara tillverkningsprocesser. Det finns ett stort urval Joico hårvårdsprodukter hos parfumdreams – här hittar du även produkterna i praktiska storförpackningar.