By Terry

12
4,5/5 baserat på alla kundbetyg

By Terry: Skönhetsprodukter för kvinnor som tycker att bara det bästa är gott nog

Det lyxiga sminkmärket By Terry grundades 1998 av den franska makeupartisten Terry de Gunzburg. Med sin passion för skönhet och kärlek för detaljer ville Terry de Gunzburg skapa ett omisskännligt märke som kombinerar makeup och exklusiv hudvård. Sedan grundandet har By Terry utvecklats till ett av de ledande sminkmärkena i världen.

By Terrys sminkprodukter: Lyx för huden

By Terrys produkter är utformade för kvinnor i alla åldrar som uppskattar exklusiva skönhetsprodukter. Med sina lyxiga formler och eleganta förpackningar är by Terrys produkter ett utmärkt val för kvinnor som bara vill ha det bästa för sin hud. Märket har både hudvårdsprodukter och makeup i sitt sortiment

  • By Terry ögonmakeup: Ögonmakeupen från By Terry övertygar med mjuka färger och exklusiva texturer. Märket blev välkänt med sina krämögonskuggor i stiftform. De finns i många skira färger som får ögonen att stråla. Dessutom kan de suddas ut perfekt med fingrarna och håller även utan hela dagen även utan ögonskuggsprimer.
  • By Terry produkter för huden: By Terrys produkter för huden är kända för sina moderna texturer. De ger fukt och jämnar ut huden – men utan att kännas som en mask. För dubbelt så mycket fukt har märket ett puder i sortimentet som är berikat med hyaluronsyra. En silkeslen, matt effekt med fuktgivande egenskaper – det är resultatet av kontinuerlig forskning.
  • By Terry hudvård: Hudvårdsprodukter som är berikade med rosextrakt ger läpparna och ansiktet extra mycket fukt. Upptäck serien Baume de Rose, som är en populär klassiker sedan många år.

By Terrys produkter för kvinnor med höga krav

En av de första produkterna från By Terry var läppbalsamet Baume de Rose, som än idag hör till märkets bästsäljare. Under årens lopp har By Terry utökat sitt sortiment med en bred palett av skönhetsprodukter, bland annat foundations, concealer, ögonskuggor, läppstift och mycket annat. Det finns även By Terry borstar för perfekt applicering av produkterna.

By Terrys produkter är kända för innovativa sammansättningar som kombinerar hudvård med makeup. T.ex. innehåller Cellularose Brightening CC-Lumi-Serum från By Terry inte bara färgpigment för perfekt täckning, utan även vårdande ingredienser som förbättrar hudstrukturen.

Köp By Terry hos parfumdreams

By Terry hör utan tvivel till skönhetsvärldens klassiker. Märket sticker ut sedan årtionden tillbaka och fortsätter att utmärka sig med kvalitet och innovation. Upptäck det lyxiga märket hos parfumdreams och shoppa exklusiva produkter till ett förmånligt pris.