Skäggtrimrar

24 Artikel
7
4/5 baserat på alla kundbetyg

Skäggtrimmers för daglig skäggvård

De som bär skägg vet så väl: Det perfekta skägget kräver regelbunden vård. Då är en skäggtrimmerett måste i badrumsskåpet. En skäggtrimmer är en elektrisk apparat som trimmar och klipper av skäggstråna. Längden kan du ställa in efter önskemål. Skäggtrimmern kan även användas för att definiera skäggets kantlinjer.

Skäggtrimmer eller rakapparat för skägget? Skillnader mellan apparaterna

En skäggtrimmer klipper skägget jämnt och fint. Skäggtrimmers har olika tillbehör som du i förväg kan ställa in den önskade längden med.

Så här stylar du ditt skägg med en skäggtrimmer:

  • Trimma en 3-dagars skugga.
  • Trimma ett helskägg.
  • Eller forma mustaschen med precision.

Du kan även använda kraftfulla skäggtrimmers till håret och därmed fördröja besöket hos frisören eller skippa det helt.

Rakapparater för skägget är elektriska rakapparater utan tillbehör som rakar skägget smidigt och skonsamt. Vissa apparater har dock tillbehör för en individuell skäggstyling och en precisionstrimmer. En rakapparat för skägg kan användas både till torrakning eller för våtrakning med ett rakskum eller en gel. Rakapparater för skägg är vattentäta, så det är inget som hindrar att du använder apparaten i duschen.

Rätt blad för skäggtrimmern

Slitstarka blad i de bästa skäggtrimmers består av rostfritt stål eller keramik. Högkvalitativa beläggningar av kol eller titan ökar hållbarheten och säkerställer samtidigt ett exakt resultat när skägget trimmas. Dubbelslipade blad kapar tillförlitligt tjocka skägghårstrån tack vare sin höga klippkapacitet.

Nu kan du sluta bekymra dig över slöa blad: Självslipande blad besparar dig besväret att byta blad och garanterar att ett fint skägg i många år framöver.

Tillbehör till din skäggtrimmer

Olika tillbehör ger din skäggtrimmer flera funktioner. Du kan enkelt fixa till fina kanter med precisionstillbehöret. Trimmern har tillbehör som du kan använda för att anpassa din skägglängd efter önskemål och skapa en personlig look.

Skölj alltid tillbehören i ljummet vatten efter användningen. Då ska du ska också rengöra din trimmer med rengöringsborsten noga. En grundlig rengöring gör att apparaten håller längre. Du kan använda en tandborste om du inte fick en rengöringsborste tillsammans med din trimmer.

Enkla tips för din skäggvård

Många män trimmar skägget varje vecka. Hur ofta just du ska klippa och vårda skägget beror på hur långt det är.

Följ tipsen nedan för ett riktigt snyggt skägg:

  1. Börja med att klippa hela skägget till samma längd. Trimma alltid mot skäggstrånas växtriktning. Det ger ett mer definierat resultat.
  2. Skägget under hakan trimmar du cirka en tredjedel kortare än resten av skägget. Det ger ett harmoniskt intryck.
  3. Skägget ska vara torrt när du trimmar det. En våtrakning rekommenderas bara om du använder en rakapparat för skägg.
  4. När du har klippt och trimmat skägget kan du skämma bort skägget med en näringsrik skäggolja. Den ger skägget lyster och tillför dessutom fukt. Skäggvax ger din skäggstyling extra stadga.

Köp bästa skäggtrimmer hos parfumdreams

Köp din nya skäggtrimmer hos parfumdreams. Det finns garanterat en som passar dina behov perfekt i vårt stora, högkvalitativa sortiment. Få hem din skäggtrimmer snabbt och enkelt och unna ditt skägg den vård det så väl förtjänar.