Nioxin

149
4,5/5 baserat på alla kundbetyg

Nioxin: Innovativ hårvård för problemhår

Märket Nioxin kom till av en ren nödvändighet. Amerikanskan Eva Graham grundade Nioxin under 1980-talet, när hon bekämpade sina egna hårproblem. Graham led av uttunnande hår och sökte efter en lösning, för att få ett fylligare och friskare hår. Därför började hon forska om olika ingredienser och testa dem, för att hitta den perfekta produkten. Nioxin erbjuder idag en bred palett av produkter som är speciellt anpassade för ett uttunnande hår.

Nioxin hårvård: De olika systemen

Nioxins produkter indelas i sex olika system, som inriktar sig på hårets och hårbottens specifika behov.

  • Nioxin System 1: Avsett för tunt, naturligt hår med lätt tunnhårighet
  • Nioxin System 2: Avsett för tunt, naturligt hår med synbar tunnhårighet
  • Nioxin System 3: Avsett för tunt, kemiskt behandlat hår med synbar tunnhårighet
  • Nioxin System 4: Avsett för tunt, kemiskt behandlat hår med synbar tunnhårighet, som behöver skydd mot kemikalier och yttre miljöfaktorer
  • Nioxin System 5: Avsett för tunt till mellantjockt, kemiskt behandlat hår med synbar tunnhårighet. Det främjar hårets fuktighetsbalans.
  • Nioxin System 6: Avsett för mellantjockt till tjockt, kemiskt behandlat hår med synbar tunnhårighet. Hårbotten får en djuprengöring och håret förses med fukt.

Varje system från Nioxin består av ett schampo, ett balsam och en hårbottenbehandling. Nioxin-produkterna har ingredienser som biotin, niacin och panthenol, som stärker håret och får det att se friskare ut.

Intensiv hårvård från Nioxin

Två ytterligare produktlinjer från Nioxin är 3D Expert Care och 3D Intensive Care, som är framtagna särskilt för behandling av tunt hår och hårbottensproblem.

3D Expert Care från Nioxin innehåller schampon, balsam och hårbottenbehandlingar, som stärker håret. Varje produkt i 3D Expert Care-linjen är berikad med biotin, niacin och panthenol. De lugnar hårbotten och gynnar blodcirkulationen. I 3D Intensive Care finns det ytterligare hårvårdsprodukter från Nioxin, som behandlar hår- och hårbottensproblem mer intensivt. Dessa produkter innefattar serum, inpackningar och behandlingar som är extra verksamma vid håravfall och uttunnande hår.

Hårvårdsprodukterna från Nioxin är avsedda för både män och kvinnor och kan användas för alla hårtyper. De är fria från sulfater och parabener och är dermatologiskt testade.

Handla Nioxin hårvård hos parfumdreams

Hjälp din hårbotten och ditt hår med Nioxin. Upptäck märkets mest populära och effektiva produkter hos parfumdreams och haffa dem till fördelaktiga priser.