Parfymer från Elie Saab

Elie Saab är hemma i haute couture-världen. Hans mode, liksom hans parfym, är mycket populär i jetse… Ta reda på mer
127
5/5 baserat på alla kundbetyg

Elie Saab Parfymer

Elie Saab är hemma i haute couture-världen. Hans mode, liksom hans parfym, är mycket populär i jetset-klassen. Elie Saab gör det möjligt för användaren att komplettera och fördjupa sin unika stil. Den som så önskar kan känna sig som en drottning. Elie Saab Le Parfum är det nya sättet att bära haute couture. Med sina produkter lovar Elie Saab något utöver det vanliga. Kvinnors drömmar ska i möjligaste mån besannas är Elie Saabs motto och vill därför nå ut till alla som fantiserar om att promenera på röda mattan och mingla bland societeten. De enskilda doftkreationerna uppfyller sin egen unika fantasi och får varje kvinna att på sitt eget subtila sätt skilja sig från mängden.
Visste du redan Innehåll

En drömlik parfym från en ovanlig designer

Elie Saab föddes 1964 i Beirut. Hans maronitiska föräldrar visade förståelse för sonens ovanliga intresse, när Elie redan vid nio års ålder började intressera sig för mode och mönster. Trots att hans hemtrakter inte direkt var optimala för hans intresse för mode och design, höll det i sig och 1981 studerade Elli Saab mode i Paris. 1982 öppnade han sin första ateljé i Beirut. Idag har designern ytterligare en ateljé i Milano samt en i Paris. Elli Saab är dessutom den första icke-italienaren som har lyckats bli medlem i den prestigefyllda italienska modekammaren. Hans mode kännetecknas av förståelse för den kvinnliga figuren och för lättburna plagg. Inte bara prinsessan Stephanie av Monaco och vår egen kronprinsessa Victoria gillar hans design. Ändå dröjde det relativt länge tills Elie Saab lanserade sin första parfym.

Elie Saab le Parfum låter Orienten möta Occidenten och den är i alla aspekter minst lika sensuell, lättburen och elegant designerns eget mode. Visste du att konstnären Elie Saab har designat själva flaskorna till Elie Saab le Parfum? Han tar fullt ansvar för alla sina produkter och överlåter inget åt slumpen. Därför är det inte så konstigt att Elie Saab kunde övertyga en av samtidens största parfymörer, Francis Kurkdijan, att skapa en parfym som hyllar det kvinnliga och är lika ljus och glänsande som flytande guld samtidigt som den ändå är lätt och förförisk som en fläkt från Orienten. Parfymen från Elli Saab är som hans kläder, mer än bara en fläkt av lyx, den är en inbjudan till alla kvinnor att känna sig som prinsessor.