Hårtorkar & torkhuvar

69 Artikel
37
4,5/5 baserat på alla kundbetyg

Hårfön: Skonsam föning av ditt hår

Hårfönar kommer i olika varianter och räknas till ett av de vanligaste verktygen som används inom den dagliga hårstylingen. Det är främst den skonsamma torkningen av håret som gör dem så populära. Men även för fönade frisyrer och annan hårstyling passar det bra med en hårfön. Dessa hårtorkar finns i olika märken hos parfumdreams.

Vad en hårfön kan göra

En hårfön är inte bara en hårfön. På marknaden finns det ett brett sortiment av olika hårfönar för olika hårtyper och styling. Ofta erbjuder tillverkarna även passande tillbehör, för att anpassa värmeverktyget till din hårstruktur.

  • Genom olika temperaturnivåer kan värmen anpassas till varje hårtyp. Då slits inte håret alltför mycket. Tunt och fint hår torkar bra även vid låg värme, medan ett tjockt hår kräver lite mer värme för att bli torrt.
  • Med hjälp av en speciell knapp för kalluft går det att fixera frisyren.
  • Den joniska teknologin är en extra omtyckt funktion vid hårfönar. Under föningen frigörs negativt laddade joner som har en gynnsam effekt på håret. Dessutom torkar inte håret ut och får en glänsande finish. Den reducerar även flygigt hår.

Tumregeln är: Innan föningen är det oerhört viktigt att använda en passande värmeskyddsspray, så att inte ditt hår slits i onödan. Den kan motverka avbrutna hårstrån, kluvna hårtoppar och värmeskador.

Torkhuvar för fantastiska frisyrer

Professionella torkhuvar finns i olika utföranden, bl.a. som golvmodell med stativ, transportabel torkhuva eller som uppblåsbar huva. Torkhuvar hjälper till att torka håret när du formar och lägger vågor eller sätter hårspolar i håret. Detta värmeverktyg fördelar värmen jämnt och ger en skonsam torkning.

För små badrum: Kraftfull vägghängd hårfön

Har du ont om plats? Då är de vägghängda hårfönarna ett fantastiskt alternativ för den dagliga hårstylingen. Förutom de kraftfulla motorerna har du dessa hårfönar alltid till hands. Några modeller har även ett inbyggt extra eluttag, så att du kan förse fler skönhetsverktyg med ström. Alternativt finns det bland de separata tillbehören även fönhållare som du kan fästa på väggen, så att du lätt lägger ifrån dig din handfön.

Handla hårfönar för ett perfekt stylat hår hos parfumdreams

Hos parfumdreams hittar du ett stort urval av högkvalitativa hårfönar, som inte bara formar ditt hår utan även ser snygga ut. Ofta medföljer passande tillbehör som diffuser och smala munstycken, så att du perfekt kan styla håret till den look du vill ha.