Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få exklusiva rabatter, experttips och mer!

Menu

Parfumdreams

Fotpeeling

6 Artikel

Fotpeeling – skonsam vård för himmelskt lena fötter

Torra och trötta fötter får inte sällan ovälkomna sprickor och förhårdnader. Då kan en skonsam, lugnande fotpeeling vara till hjälp. Lotionen på burk eller i tub har en ljuvligt svalkande effekt. Samtidigt ser fina peelingkorn i lotionen till att döda hudceller avlägsnas under massagen.

Fotpeeling för din bästa vårdrutin

Det kan tyckas att en fotpeeling är helt onödig för din dagligafotvård. Men denna skönhetsprodukt är oumbärlig om du vill ha fina, välvårdade fötter. Den hjälper i första hand på torra hudpartier och har en lindrande effekt skrovlig hud. Den reducerar också förekomsten av förhårdnader och hudsprickor. Så här använder du fotpeeling:

  • Jämför och köp fotpeeling: Vissa fotpeelingsprodukter innehåller salt, risvax eller socker. Andra innehåller havregryn eller kokosflingor. Syftet med alla är att skonsamt men effektivt avlägsna döda hudpartiklar. Utöver peelingkornen innehåller produkterna även näringsrika essenser och ingredienser som sheasmör, eteriska oljor, pantenol eller karbamid. Denna kombination gör dina fötter smidiga och mjuka.
  • Ta med fotpeeling i din kvällsrutin: Efter ett härligt fotbad är fötternas hud väl förberedd för resten av vårdrutinen. Massera helst fotpeelingen över våta fötter. Fötternas hud har mjukats upp av vattnet och kan då behandlas på bästa sätt. Ta dig tid och använd fotpeelingen för en grundlig massage. Det mår fötterna bra av och huden blir sammetslen.
  • Skölj av fotpeelingen och smörj med kräm: När fotpeelingen har gjort sitt måste resterna sköljas av med ljummet vatten. När du sedan har torkat fötterna ordentligt är det dags att fortsätta resten av skönhetsrutinen med fotkräm, fotmask eller fotlotion.

Hej då till förhårdnader – en bra fotpeeling ger dig vackra fötter

Alla vet vad förhårdnader är och ingen gillar dem. Förhårdnader bildas på fötterna när torr hud utsätts för tryckbelastning. Då försöker huden skydda sig själv och stå emot trycket och belastningen. I samspel med döda hudpartiklar bildar huden speciella hudceller som kallas corneocyter. Men du behöver inte förtvivla om du vill slippa förhårdnaderna.

Tack vare olika slags fotvårdsprodukter mot förhårdnader, fotpeelingar och fotkrämer kan du ge dina fötter den bästa vården. Det viktiga är att fotvården får ta den tid den behöver. Använd kvällen till att ta hand om fötterna. Det tar inte lång tid innan du är av med torr hud, förhårdnader och sprickor. Dina fötter kommer att tacka dig genom att vara mjuka, fina och väl värda att visas upp.

Litet tips: Fotvård behöver inte vara omständlig. Om fotbad inte är ett alternativ kan du passa på att skämma bort fötterna med en fotpeeling efter duschen. Det behöver inte ta mer än en till två minuter. Smörj sedan in fötterna med en näringsrik fotkräm eller ett fotsmör. Sedan känns fötterna sammetslena och välvårdade.

Köp helt enkelt fotpeeling för hemmabruk hos parfumdreams

En fotpeeling ger dig inte bara fina fötter, utan tillför även huden viktiga ämnen. Dessa motverkar bildning av förhårdnader och minimerar risken för hudsprickor. parfumdreams har ett stort utbud olika fotpeelingsprodukter. Så att alla fötter kan få bästa vård och kan visas upp med stolthet.

Vår service

** Detaljerade rabattvillkor hittar du i ditt personliga välkomstbrev

Kontant utbetalning är ej möjlig, kan ej kombineras med andra erbjudanden. Gäller t.o.m. 30.04.2024, gäller ej på Sale-artiklar, presentkort, märkena Acqua di Parma, Bond No. 9, Chanel, Dior, Drunk Elephant, Eisenberg, Kilian Paris, Rituals, Rosendo Mateu och artiklar som refereras till lyx. Inget minsta beställningsvärde. All typ av kommersiell spridning är förbjuden. Parfümerie Akzente GmbH, VAT-nr DE813307548 AG Stgt. HRB 581012

Betalningssätt


Prisad shopping

Handla säkert

Frakt partners

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube