Smink Ansikte

1032 Artikel
44532
4,5/5 baserat på alla kundbetyg

Fräsch hy för en frisk utstrålning

Det är hyn i ansiktet som bestämmer om vi ser vakna och fräscha eller trötta och glåmiga ut. Det är inte många av oss som av naturen har blivit välsignade med en jämn hy. Därför finns det massor av produkter, som hjälper till för att få en fräsch hy och som ger dig en helt naturlig utstrålning.

Alla produkter för en jämn hy

Rodnader, blåaktiga skuggor och märken efter finnar gör så att hyn ser oregelbunden och glåmig ut. Med ansiktsmakeup får du din hy att stråla igen. De bästa produkterna för att uppnå detta är:

  • Concealer: En perfekt produkt för att punktvis jämna ut huden. Tack vare den höga täckkraften behöver du applicera mycket lite för att få stor effekt.
  • Foundation: Den appliceras mest i hela ansiktet, för att jämna ut stora partier av ojämnheter i huden. Denna bastäckande produkt finns med olika finish - från matt till glowy och allt däremellan.
  • Rouge: Om du vill få lite fräsch rodnad på vissa ställen i ansiktet, ska du satsa på ett rouge. Välj mellan ljusa persikonyanser och knalliga rosa toner, för att framhäva din hudton.
  • Highlighter: På kindbenen, ovanför amorbågen och nedanför ögonbrynen är typiska ställen där man applicerar en highlighter. Det ger ansiktet lyster, utan att hyn verkar fet.

Upptäck allt för en fräsch hy hos parfumdreams

Upptäck produkter som passar din huds behov och som får din hy att stråla. Förutom ansiktsmakeup hittar du hos parfumdreams även de rätta hudvårdsprodukterna som främjar hudens förnyelseprocess och får den att se ung och fräsch ut.