Scrunchies

21 Artikel
2
5/5 baserat på alla kundbetyg

Scrunchies – en comeback för 1990-talets tygöverdragna hårsnoddar

Scrunchies tillhörde under 1990-talet de oumbärliga håraccessoarerna som tillförde både vardagslooken och festoutfiten det lilla extra. Nu har de extra breda hårsnoddarna åter blivit trendiga. De framställs i exklusiva tyger med vacker design och starka färger. Och tack vare att de är så lätta att använda skapar du en modern frisyr i en handvändning. Tygöverdraget gör också att de är mycket skonsamma mot hårets struktur.

Scrunchies – mångsidiga skönheter

Med en scrunchie förvandlar du snabbt en hög hästsvans eller en stram knut till en snygg look som passar din outfit. Hårsnoddarna är tillverkade av satin, sammet eller exklusiv siden och har en mjuk och smidig struktur. De är därför skonsamma mot håret och motverkar kluvna toppar eller att hårstråna bryts.

De tygöverdragna hårsnoddarna har en flexibel kärna som lägger sig tätt intill håret. Modellerna med innovativ spiralkärna eller hårsnoddar med räfflat mönster ger frisyren form utan att göra håret trassligt. De ger perfekt stadga utan att glida. Scrunchies är sköna att ha i håret, de är flexibla och ger inte upphov till någon tryckkänsla. På så sätt slipper du att få ont i huvudet på grund av en stram fläta.

Tack vare det väl tilltagna, draperade tyget sitter scrunchien mycket bra, så att du utan problem kan sätta upp en hög knut eller hästsvans. Bär du håret löst kan du använda den som ett vackert hårband eller som ett armband. Hos parfumdreams hittar du ett stort urval varianter i glada färger med snygga djurtryck eller tillbehör som matchar din hårfärg. Med dessa ger du din frisyr en sista touch.

Piffa upp frisyren med en scrunchie

Scrunchies i många glada färger och i olika storlekar ger dig mångfaldiga möjligheter. Med håraccessoarerna stylar du håret precis som du vill, binder det löst på natten eller förvandlar slätt hår till stora, glamorösa lockar i en handvändning. På klassiskt vis använder du scrunchien till att sätta upp håret i olika frisyrer och flätor.

Köp scrunchies hos parfumdreams

Upptäck scrunchies i olika storlekar och designer hos parfumdreams. Du kan till och med välja hårsnoddar som passar till dagens outfit och samtidigt skonar håret. Det spelar ingen roll hur långt hår du har: med en scrunchie gör du alla frisyrer vackra samtidigt som de är behagliga att ha i håret.