Nu har vi 25%* rabatt på många artiklar

Menu

Parfumdreams

Primer Ögonskugga

6 Artikel

Ögonprimer: En ögonmakeup som sitter länge i alla situationer

En perfekt ögonmakeup är helt enkelt ett måste för en fantastisk look. För att din makeup ska sitta hela dagen (eller hela natten) finns det praktiska hjälpmedel som får dina smokey eyes eller annan ögonmakeup att se nysminkade ut hela tiden. Ögonprimers är utvecklade juste för detta.

Fördelar med en ögonskuggsprimer

Utsmetad ögonmakeup och ögonskugga som har lagt sig i ögonvecken är ett minne blott om du använder en bra ögonprimer. En primer ser till att ögonskuggan sitter på plats hela dagen. En bra ögonskuggsprimer ger samtidigt ögonskuggans färg mer djup gör att i synnerhet metallicfärger kommer till sin rätt.

En bra ögonprimer fungerar lika bra under krämögonskuggor som puderögonskuggor. Du kan även använda ögonprimern under ögat så att kajalen och concealern fäster bättre. Numera finns det även vattenfasta ögonskuggsprimers. Så det finns inget som hindrar dig att njuta av en solig dag på stranden – och du slipper oroa dig över att din ögonskugga smetar eller lägger sig i ögonvecken.

Vårdande ögonprimer hos parfumdreams

Ofta tillsätts vitamin E och bisabolol i ögonprimers för att ge extra vård och för att lugna den ömtåliga huden. Dessa ämnen skyddar det känsliga ögonpartiet och vårdar guden. Vissa ögonskuggsprimers har även solskydd så att skadlig UV-strålning inte har en chans att skada ögonpartiets hud.

Ögonprimers för alla hudtyper

Hos parfumdreams hittar du din favoritprimer till ögonmakeupen. Det finns flera olika slags ögonprimer:

  • Ögonprimers i krämform som du applicerar med fingret eller en borste.
  • Flytande primers som ofta duttas på med den medföljande applikatorn och sedan fördelas med fingret.

En ögonprimer av bra kvalitet ser inte bara till att ögonmakeupen sitter på plats länge. De kan även dölja rodnader och blå ådror runt ögat om du väljer rätt nyans.

Shoppa prisvärda ögonprimers av hög kvalitet hos parfumdreams

Botanisera bland parfumdreams stora utbud och hitta din nya hjälpreda i sminkrutinen. Flytande ögonprimer eller i krämform spelar ingen roll: Din ögonmakeup kommer att älska vilken primer du än väljer.

Vår service

** Detaljerade rabattvillkor hittar du i ditt personliga välkomstbrev

*Rabatten är direkt avdragen på artikeln och gäller bara på utvalda artiklar. Det behövs ingen kod. Gäller t.o.m. 13.07.2024

Betalningssätt


Prisad shopping

Handla säkert

Frakt partners

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube