Parfums de Marly

60
5/5 baserat på alla kundbetyg

Parfums de Marly – franskt, äkta, vågat

Märket Parfums de Marly står för vågade kompositioner, som raffinerat fångar in livsstilen från det en gång kungliga slottet Château de Marly i varje doft. Den franska känslan återkommer inte bara i dofterna från Parfums de Marly. Även flakongerna fascinerar med en pampig elegans och utmärker sig med speciella detaljer som små tofsar.

Parfums de Marly följer den traditionsrika, franska parfymkonsten och imponerar på samma gång med 1700-talets enastående normer, som ger ett märkbart igenkänningsvärde hos dessa doftskapelser. Det var Julien Sprecher som 2009 grundade det exklusiva märket Parfums de Marly i Paris och tog sig an traditionen vid det kungliga hovet hos Ludvig XVI, som var berömd för sin passion för starka, autentiska dofter med högkvalitativa ingredienser och hängivenhet för sina hästar. Båda dessa passioner visar sig med ytterlig elegans i Marly-parfymerna, som snabbt har gjort sig ett namn inom parfymvärlden.

Parfums de Marly: Exklusiva dofter med tradition

De omisskännliga, unika doftskapelserna från märket Parfums de Marly utmärker sig genom högkvalitativa ingredienser, som länge stannar kvar på huden. Särskilt populära är Parfums de Marlys damdofter med extrakt av vattenväxter, pion och vit mysk. Päron och litchi rundar perfekt av kompositionerna.

Det franska märket skapar även underbara dofter med essenser av ros, mysk och med fruktiga inslag av hallon och vinbär. De intensiva och eleganta damdofterna från Parfums de Marly är berikade med jasminblommor och bergamott och upplevs som förtrollande och sensuella.

Även flakongerna går åt det extravaganta hållet med sina markanta inslag. Den iögonfallande vapenskölden med sina två stegrande hästar på flakongernas framsida är inspirerad av kung Ludvig XVI:s passion för hästar. Den välvda vapenskölden och färgen på flakongerna framhäver dofternas exklusivitet och ger varje elegant flakong ett högt igenkänningsvärde.

Handla Parfums de Marly på nätet

Handla Parfums de Marly, testa dofterna och bli hänförd: Det är inte bara sensuella och pampiga damdofter som märket har i sitt sortiment. I doftrepertoaren finns även kraftiga och markanta herrparfymer från Parfums de Marly, som särskilt utmärker sig med träiga noter och fräscha nyanser som grönt äpple och citruskomponenter. Märket erbjuder även en helt fantastisk och sensuell herrdoft med essenser av sötaktig vanilj i harmoni med jasmin, bittermandel och kardemumma.

Förförisk elegans med Parfums de Marly

Letar du efter en enastående doft, som betonar ditt unika och eleganta jag? I sortimentet från Parfums de Marly hittar du tidlösa dofter med kunglig aura, som stannar kvar länge på huden. Med en exklusiv Marly-parfym kan du visa utåt vad du gömmer inom dig. Hos parfumdreams hittar du din nya favoritdoft med högkvalitativa ingredienser, som perfekt kompletterar din egen stil.