Skaftkammar

40 Artikel
2
5/5 baserat på alla kundbetyg

Pinnkammar: Den precisa medhjälparen

Pinnkammar används oftast inom hårstylingen för att göra en rak bena. Men denna stylingtalang kan mycket mer än så: Den kan reda ut och dela upp håret, göra bena och hjälpa till att skapa olika frisyrer som kräver precision. Därför är pinnkammen ett oumbärligt redskap för alla som gillar att styla sitt hår.

Pinnkammens funktioner

Pinnkammar har ett lång skaft som gör det möjligt att fånga upp håret och kamma det i önskad riktning. Även om pinnkammen har en så enkel konstruktion har den många olika användningsområden:

  • Reda ut håret: Med en pinnkam kan håret kammas och försiktigt redas ut.
  • Släta ut håret: Genom att kamma håret slätas det ut och får textur.
  • Definiera håret: Vågigt hår formas och enstaka lockar definieras.
  • Göra en bena: Kammens skaft drar en rak bena, och håret kan enkelt delas upp.
  • Dela upp håret: Pinnkammen passar perfekt till att dela upp håret i slingor, vilket till exempel är en fördel när håret ska färgas.

Eftersom pinnkammen passar för så många tillämpningar och samtidigt är otroligt enkel att använda, är den en perfekt styling-hjälpreda som bör finnas i alla badrumsskåp. Tack vare sin praktiska storlek fungerar den även bra på resan och passar i alla handväskor.

Vilka pinnkammar finns det?

Det finns ett stort urval pinnkammar i olika former, storlekar och material. Vissa pinnkammar har rundade tänder, vilket ger en skonsammare styling. Andra har smalare tänder som underlättar stylingen. Trä, metall eller plast? Stylingfans bör alltid välja den pinnkam som passar till den individuella hårtypen och hårrutinen.

Vilken pinnkam passar bäst till mig och mitt hår?

Från slätt hår till voluminösa lockar: Med en pinnkam kan du styla många olika frisyrer. Den som har slätt hår använder pinnkammen till att dra en precis bena och kamma håret i önskad riktning. Om du har lockigt hår kan du använda pinnkammen till att definiera lockarna i vått tillstånd. För fint hår passar pinnkammen särskilt bra till att tupera hårfästet för att skapa volym och textur.

Köp pinnkammar online hos parfumdreams

Pinnkammar betraktas sedan länge som ett oumbärligt stylingredskap för vackra frisyrer. Många människor kan därför inte tänka sig en hårrutin utan denna kam. Om du ska gå på en speciell tillställning eller bara vill ha en vacker look i vardagen, kan pinnkammen underlätta stylingen enormt. I sortimentet hos hårvård som passar dig.