Hårvård & hårprodukter

3741 Artikel
populära produkter de senaste 60 minuterna
Visa alla produkter
Visa alla produkter
Visa alla produkter
Visa alla produkter
Visa alla produkter
Visa alla produkter
Visa alla produkter
Visa alla produkter
Visa alla produkter
Visa alla produkter
Visa alla produkter
Visa alla produkter

Upptäck hårvård för alla hårtyper

Oavsett om du har krusigt, slätt eller lockigt hår: det finns rätt hårvård för alla hårtyper. Det tillför håret näring och uppfyller rätt behov, så att håret åter ser glansigt och smidigt ut. Dessutom är friskt och välvårdat hår mycket lättare att kamma och styla.

Välj hårvårdsprodukter för din hårtyp

För att håret ska få rätt vård ska du välja produkter som passar din hårtyp. Med den praktiska filterfunktionen i parfumdreams onlineshop hittar du snabbt hårkosmetik som passar alla behov.

En viktig indikator när du väljer hårvårdsprodukter är hårbottnen. Har den en tendens till att bli fet ska du unna den ett uppfriskande vårdande hårbottenprodukter kan hjälpa dig att skapa en grund för friskt hår.

Hårvårdens grunder

Mellan hårtvättarna kan rester samlas på hårstråna. Talg, smuts och rester av stylingprodukter gör att hårstråna förlorar sin glans och smidighet. Därför är det viktigt att välja ett schampo som passar din hårtyp. Det rengör inte bara grundligt, utan ger även håret en behaglig doft.

För att håret efter tvätten ska förbli smidigt och lättkammat behöver du ett närande balsam, även kallat conditioner. Som helt grundläggande hårvårdsprodukt slätar den ut fjällskiktet som ruggats upp av schampot. På så sätt förhindrar balsamet att hårstråna fastnar i varandra.

Hårprodukter för närande vård

Ungefär en gång i veckan bör du ta dig tid att vårda håret intensivt med en hårmask. Applicera det efter hårtvätt i handdukstorkat hår och låt det verka en stund. Medan den vårdande hårprodukten gör sitt jobb kan du till exempel koppla av i badkaret. Vitaminer, oljor och proteiner vårdar intensivt skadat hår så att det återfår sin glans och vitalitet.

Köp hårvård för glamorösa stunder

Hårstyling med hårtork, parfumdreams och njut av smidigt och glansigt hår varje dag.