Hårserum & Hair serum

113 Artikel
888
5/5 baserat på alla kundbetyg

Hårserum: Högdoserad vård för blankt hår och frisk hårbotten

Serum för håret innehåller högdoserade aktiva ingredienser som vårdar, skyddar och reparerar håret. De passar till olika slags hårstrukturer och behov beroende på vilken sammansättning de har. Fuktgivande produkter som ger näring åt torra toppar och ger håret en silkeslen glans har en beprövad effekt. Serum som appliceras i hårbotten kan stimulera hårväxten, hjälpa mot mjäll och lindra klåda.

Vad är ett hårserum?

Du använder hårserum efter ditt leave in-produkt som du inte ska skölja ur håret. Tack vare den ultralätta formuleringen känns håret inte tungt när du använder serum för håret. Det ger längderna glans, gör trötta lockar spänstiga, lindrar klåda eller stimulerar hårets tillväxt.

Serumens värdefulla ingredienser hjälper i framför allt sprött, skadat och torrt hår- Håret känns smidigare och får en härlig lyster eftersom hårserumet lägger sig som ett tunt, skyddande skikt runt varje hårstrå. Samtidigt förhindrar det fina skiktet att håret skadas på grund av yttre inverkan som UV-strålar eller styling med fön och locktång.

Vilket hårserum är bäst?

För att hitta just ditt bästa hårserum ska du utgå från ditt hårs behov. Ett bra hårserum skyddar intensivt utan att tynga håret. Serumets skyddande egenskaper förebygger kluvna och torra toppar och att hårstråna bryts. Aktiva ingredienser som extrakt av ärtskott eller koffein kan även skydda mot håravfall och stimulera hårväxten. Hos parfumdreams hittar du bästa hårserum för olika behov och hårstrukturer, bland annat produkter för:

  • Normalt hår: Serum som innehåller hyaluronsyra, biotin och vegetabiliska oljor ger håret fukt och näring och gör det starkt. De hjälper håret att hålla sig friskt och ger håret en silkeslen lyster.
  • Tunt hår: Revitaliserande hårserum med koffein, tokoferol eller ärtskottsextrakt stimulerar hårsäckarna. Hårserumet ger din hårbotten näring i form av mineralämnen, biotin, keratin och vitaminer. Det kan hjälpa till att stärka håret och främja hårväxten.
  • Färgat hår: Serum för håret förstärker färgens lyster, gör att den sitter längre och får håret att glänsa. Tack vare att det innehåller UV-skydd hindrar serumet att färgen bleknar.
  • Fint hår: Hårserumet innehåller stärkande ingredienser som keratin och aminosyror som stärker håret och ger det mer volym.
  • Torrt hår: Ett hårserum med aloe vera, hyaluronsyra, pantenol eller vegetabiliska oljor tillför håret fukt och gör det mjukare och lättare att kamma.
  • Lockigt hår: Produkter med sheasmör, vegetabiliska oljor och proteiner ger trötta lockar lyster, spänst och definition. Tack vare sin anti friss-effekt hindrar serumet att hår som utsätts för hög luftfuktighet blir krusigt.

För att välja bästa hårserum ska du ta ett som bara innehåller naturliga ingredienser. Dessa är fria från parabener, mineraloljor och silikon som kan torka ut håret. Du applicerar det genom att gnugga en ärtstor mängd mellan handflatorna och fördela det i handdukstorrt hår. Sedan fönar du håret som vanligt eller låter det självtorka. Applicera att par droppar hårserum i torrt hår ibland, det förebygger frissigt hår och kluvna hårtoppar. Serum som är avsedda för att stimulera hårväxten och för hårbotten masserar du in mjukt i hårbotten.

Köp hårserum hos parfumdreams

Hitta hårserumet som vårdar ditt hår perfekt. Ge håret en extra dos vård, i synnerhet om du gärna stylar det med parfumdreams har allt du behöver för ett friskt, motståndskraftigt hår.