Doftstickor

83 Artikel
42
4,5/5 baserat på alla kundbetyg

Doftpinnar – rumsfräschare med stil

Doftpinnar gör det möjligt att enkelt och utan större ansträngning ge ett rum mer fräschör. Produkterna fungerar helt utan sladd eller ström. Hemligheten ligger i flakongen, som innehåller en speciell vätska. Med hjälp av fina träpinnar absorberas vätskan och den eteriska oljan. Doftämnena sprids nu i luften och fyller rummet med välgörande aromer.

Doftpinnar för alla typer av rum

En rumsdoft med doftpinnar består alltid av två komponenter: en liten flaska som är fylld med den önskade doften och ett par träpinnar. Det finns naturligtvis olika doftnyanser att välja mellan, beroende på smak . Välj mellan fräscha, stimulerande doftessenser eller kraftiga, orientaliska doftextrakt. Effekten uppstår inom en kort stund. På så sätt kan rumsluften förbättras och atmosfären påverkas på ett gynnsamt sätt.

  • Förberedelse: Ta ut både flakongen och pinnarna till rumsdoften ur förpackningen. Fundera över om du vill ha en intensiv eller subtil doft.
  • Plats: Doftpinnarna kan användas överallt i hemmet. En fräsch doft i hallen, en blommig not i badrummet eller en intensiv känsla i vardagsrummet. Välj mellan olika produkter för att förstärka miljön i hemmet.
  • Användning: Doppa rumsdoftpinnarna i flakongen. Då absorberar doftpinnarna aromaoljan. På så sätt kan du bestämma intensiteten. Flera pinnar i flakongen ger en stark uppfräschning, några få träpinnar ger en lätt dofteffekt.
  • Hållbarhet: Rumsdoftpinnarna sprider nu rumsdoften i flera veckor. Dessa dofter kan verka avkopplande, väcka minnen eller pigga upp sinnena. Doften förnims av luktsinnet och når sedan det limbiska systemet. Receptorerna där leder till olika reaktioner. Dofter kan på så sätt ge avkoppling, återhämtning och en känsla av trygghet – för ett harmoniskt hem.

En liten flakong och ett par pinnar räcker för att ge ett rum en passande accessoar. Rumsdoftpinnarna kan placeras ut på olika ställen och skapar enkelt en underbar oas som får dig att må bra.

Rumsdoftpinnar som värmer hjärtat

Det krävs ofta inte mycket för att liva upp eller försköna ett rum. Med doftpinnar kan intrycket av alla slags rum förbättras för alla våra sinnen. Utsökta dofter strömmar genom rummet som vitaliserar både kropp och själ. Se bara till att doftarrangemanget ställs på en plan yta. Då står flakongen säkert och kan fungera som en rumsdoftspridare.

Välj lättare dofter för små rum och intensiva doftspridare för större rum. Med tiden avtar aromen. Eftersom doftpinnarna med rumsdoften används i flera dagar och veckor förlorar de kontinuerligt doftämnen. Även vätskan i flakongen minskar successivt. Då är det dags att byta doft eller fylla på flaskan. På så sätt uppstår nya, spännande doftkompositioner, som genast gör dig på gott humör.

Köp exklusiva doftpinnar hos parfumdreams

Dofter förändrar känslan i ett rum. De gör att vi känner oss mer väl till mods. Samtidigt neutraliserar de oönskade lukter. Rumsdoftpinnar är därför riktiga tusenkonstnärer som kan förvandla atmosfären i ett rum på ett kick. Vi erbjuder ett stort sortiment av utvalda dofter som kan användas i alla typer av rum. På så sätt kan du skapa unika doftupplevelser som känns inbjudande och revitaliserande.