Kroppsvård

186 Artikel
630
4,5/5 baserat på alla kundbetyg

Parfymerade kroppslotioner för kvinnor - välgörande för alla dagar

Med en parfymerad kroppslotion får du det bästa av två världar: en näringsrik hudvård och en underbar doft. Starta varje dag med en härligt len hud. Upptäck din välgörande hudvårdsrutin med en passande parfymerad bodylotion för kvinnor hos parfumdreams.

Fördelarna med en parfymerad bodylotion

Huden utsätts hela dagen för yttre påverkan från miljön. Förutom varma solbad kan även dusch, bad och rakning bidra till att huden blir torr. Huden måste därför ständigt förses med fukt. Det görs bäst med en bodylotion. Den är fuktgivande och jämnar ut hudytan. Om den dessutom innehåller din favoritdoft, blir den en perfekt avslutning på hudvårdsrutinen. Du lämnar hemmet varje morgon med en välvårdad hud och en smickrande doft.

Det bästa är om du applicerar din bodylotion direkt efter duschen. Massera in den med mjuka, cirklande rörelser i huden. Din favorit-bodylotion ska masseras in på alla ställen, som behöver förses med fukt. Du kan använda bodylotion varje dag, för att hålla huden len.

Parfymerad bodylotion som passar till favoritdoften

Vill du att din favoritparfym ska hålla ännu längre på huden? Då ska du använda en passande parfymerad bodylotion. Många parfymmärken har kroppsvårdsprodukter som passar till parfymerna i sitt sortiment. Om man alltså först applicerar en parfymerad bodylotion och därefter parfymen, blir doftens hållbarhet betydligt längre, samtidigt som huden får den perfekta vården.

Det går även att köpa hela set med duschgel, bodylotion och parfym. Då kan du alltid vara säker på att dofterna i din hudvårdsrutin passar perfekt ihop med varandra.

Tips för att hitta en högklassig parfymerad bodylotion för kvinnor

Det finns många olikakroppsvårdsprodukter på marknaden. För att hitta en väldoftande bodylotion, ska du tänka på dessa saker:

  • Rätt hudvård: Beroende på vilken hudtyp du har, behöver huden tillföras en lämplig mängd fukt. I bästa fall bibehålls fuktnivån i huden i flera timmar.
  • Enkel användning: När du har applicerat din bodylotion ska den snabbt absorberas och inte lämna en klibbig känsla på huden. Dessutom ska det gå lätt att stryka ut den över huden.
  • Dagtid: På morgonen vill du kunna klä på dig utan att ha en klibbig känsla på huden och här passar därför en lätt bodylotion bäst. Om du hellre applicerar en bodylotion innan du går till sängs, rekommenderar vi ett näringsrikt kroppssmör, som får dra in i huden över natten.
  • Behaglig doft: Om den parfymerade bodylotionen har en stimulerande doft, blir appliceringen till en rituell skönhetsstund. Urvalet är stort och du kan välja mellan blommiga, fruktiga eller träiga noter.

Beställ parfymerade bodylotions hos parfumdreams

Den bästa hudvårdsrutinen börjar med passande produkter. Hos parfumdreams hittar du ett enormt urval till billiga priser. Upptäck kroppsvårdande produkter som övertygar dig med sina näringsrika ingredienser och fantastiska dofter. Dessutom kan du hos parfumdreams matcha doften på din bodylotion med din favoritparfym.