Spara 25%* på dina vårfavoriter

Menu

Parfumdreams
Nina Ricci 8 Artikel

Nina Ricci parfym

Eleganta parfymer från det historiska modehuset NINA RICCI

1932 grundade Robert Ricci märket NINA RICCI som en present till sin mamma. Modedesignern Nina slog sig då ihop med sin son och resultatet blev ett blomstrande företag i Paris, som specialiserade sig på dyrbar haute couture. Märket står sedan dess för en optimistisk, djärv kvinnlighet. Präglat av en självklar elegans och mästerlig enkelhet uppmuntrar modehuset kvinnorna att leva som de vill och uttrycka sina önskningar på ett självsäkert sätt.

1946 skapades den första doften ”Coeur de Joie“ på Robert Riccis initiativ, som visade sig vara lika lyxig, feminin och elegant som mammans skapelser. Två år senare kom kultklassikern ”L'Air du Temps“, som förkroppsligar modehusets tidlöshet. Därefter har det kommit ut ytterligare välkända NINA RICCI-parfymer.

Till de senaste doftskapelserna hör serien Nina från Nina Ricci, som är en modern twist av den populära doften från 2006 med doftessenser av apelsinblommor, hallon och rosenknoppar. Eau de parfumen från NINA RICCI riktar sig till starka, självständiga kvinnor som är medvetna om sin skönhet och gärna vill framhäva den.

Tidlös doftklassiker från NINA RICCI med kryddigt blommig not

1948 skapade Robert Ricci L’Air du Temps från Nina Ricci som är en hyllning till kärleken, freden och friheten. Den är inspirerad av den rena hänförelsen och optimistiska andan som rådde under efterkrigstiden. Generationer av kvinnor är hängivna denna ikoniska eau de parfum från NINA RICCI, som framhäver alla fasetter av kvinnligheten och lockar fram optimism med sin kryddigt blommiga doft. Stilsäkert innesluten i en prisbelönt, utsökt formad flakong med ett lock tätt omslutet av duvor, sprider den sin lättsamma doft än idag.

Denna favoritdoft, som var lika populär då som den är idag, imponerar med ett raffinerat vårackord av rosdoft och rosa nejlikor, som samsas med en len och varm, balsamiskt söt tränot. Den öppnar upp i toppnoten med fina, blommiga ackord av nejlika och gardenia, som sedan smälter ihop i hjärtat med nyanser av iris, jasmin från Grasse och centifoliaros. Den sensuella mysk, amber och sandelträ rundar perfekt av doftupplevelsen.

Moderna doftikoner från NINA RICCI med sprudlande gourmandnoter

Doften ”Nina“ från NINA RICCI är inspirerad av naturen. Den har en underbart fräsch doft och lockar med kanderade äpplen. Den citrusblommiga eau de toiletten från NINA RICCI är lekfull, sensuell och utstrålar ren livsglädje. Den är innesluten i en ikonisk, äppelformad flakong i transparent, glänsande rosa med ett dyrbart silverfärgat lock, vilket gör den även till ett blickfång.

Parfymen öppnar upp med sin livfulla toppnot med sprudlande ackord av kalabrisk citron och grön lime. De blommiga nyanserna av gardenia och en touch av karamelliserade äpplen ger eau de toiletten från NINA RICCI en saftig hjärtnot. Basens noter av atlasceder och äppelträdets ljusa träslag ihop med en sensuell arom av mysk fulländar upplevelsen.

Riccis livsbejakande och humörhöjande doft består till 90 procent av naturliga ingredienser. Vid framställningen använder NINA RICCI hållbart utvunnen vaniljessens och en italiensk citronessens, som kommer av frukt som på grund av sin storlek och sitt utseende inte lämpar sig för matvaruhandeln. Den sprudlande gourmandnoten uppstår genom att inte bara saften, utan hela frukten med skal och fruktkött används vid framställningen.

Handla NINA RICCI – utsökta dofter för den moderna kvinnan

NINA RICCI-parfymer är en hyllning till kvinnan. De utstrålar ren lätthet, glädje och optimism. De exklusiva doftkompositionerna finns som lättare eau de toilette eller som eau de parfum med intensivare karaktär. Hos parfumdreams hittar du även passande kroppsvårdsprodukter, som duschgel, bodylotion och deodorantspray, som skämmer bort din hud och kompletterar doftupplevelsen perfekt.

Vår service

** Detaljerade rabattvillkor hittar du i ditt personliga välkomstbrev

Rabatten är direkt avdragen på artikeln och gäller bara på utvalda artiklar. Det behövs ingen kod. Gäller t.o.m. 22.04.2024.

Betalningssätt


Prisad shopping

Handla säkert

Frakt partners

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube